Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Klanderman BV Bouwbedrijf in
Varsseveld
[Terug naar plaats Varsseveld]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Klanderman BV Bouwbedrijf
Aaltenseweg 69
7050 AA Varsseveld

tel: 0315-241156

Extra informatie

Klanderman BV Bouwbedrijf vindt zijn oorsprong in het jaar 1923. Toen besloot de heer Klanderman sr., beter bekend als "Opa Klanderman"voor zichzelf te beginnen als zelfstandig timmerman en hield zich voornamelijk bezig met het zogenaamde klantenwerk.  Waarschijnlijk mede door de werkzaamheden van "opa Klanderman"heeft het zogenaamde klantenwerk binnen het bedrijf een belangrijke plaatsingenomen. 
Klantgericht werkenen vertrouwenopbouwen is hierdoor een vanzelfsprekendheid binnen alle gelederen van het bedrijf. Immers de klant , de opdrachtgever, is de balangrijkste persoon in ons bedrijf, of hij nu persoonlijkaanwezig is , schrijft of telefoneert. 
Zoals hierboven reeds aangehaald worden nu al ruim 80 jaar niet alleen timmerwerken uitgevoerd, maar ook complete projecten gebouwd binnen een gestaag groeiende kring van opdrachtgevers. In waarde uitgedrukt varieeren de opdrachten van elke honderden Euro"s tot vele miljoenen Euro"s in zowel Nederland als Duitsland. 
De uitvoerig kent geen onderscheid. Ze worden stuk voor stuk met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd, in vrijwel alle sectoren in de bouw.