Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Van Lipzig Aluminium en Kunstof Systemen BV in
Venray
[Terug naar plaats Venray]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Lipzig Aluminium en Kunstof Systemen BV
Keizersveld 8
5803AN Venray

tel: 0478-584417

Extra informatie

Van Lipzig Aluminium en Kunstof Systemen BV is een bedrijf gespecialiseerd in het produceren en monteren van kunstof en aluminium constructies. Doordat alle producten zelf geproduceerd worden zijn de mogelijkheden onbegrensd. We kunnen dan ook al onze producten op maat leveren.    
Een onuitputtelijk productassortiment. Van kaal profiel tot eindproduct zelf gefabriceerd en bij de klant gemonteerd. Werken met de mooiste en sterkste basismaterialen. Plus dat we graag een goed, vrijblijvend advies geven. 
 
Van Lipzig Aluminium en Kunstof Systemen BV biedt méér. 
 
Uw fantasie en dromen worden werkelijkheid dankzij kunstof of aluminium constructies. De toepassingsmogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd. Niet alleen moderne en futuristische panden, ook klassieke en traditionele objecten zijn moeiteloos te combineren met onze systemen. Ondernemingen kunnen zo aan hun pand die onderscheidende uitstraling geven, die past bij het gewenste bedrijfsimago. Kunstof en aluminium systemen hebben daarnaast andere, niet te versmaden voordelen. Onder andere duurzaamheid , geen of nauwelijks onderhoud, een uitstekende geluidsisolatie, zeer hoge thermische isolatiewaardenz inbraakveiligheid. Dankzij uw serre of overkapping meer daglicht, ruimte, leefplezier en comfort. 
 
Kunstof en aluminium constructies geven uw bedrijfspand, woning of serre derhalve niet alleen een waardevermeerderend esthetisch gezicht. Ook maken de lange levensduur en geringe onderhoudskosten uw product tot een duurzame investering, die zijn geld oplevert. 
 
Door de grote bedrijfsruimte kunnen wij uw producten voor een zeer groot gedeelte zelf samenstellen. Dit gebeurd met de modernste machines. Wat als voordeel heeft dat wij zeer nauwkeurig werk kunnen leveren. De levertijd wordt hierdoor ook sterk verkort. Het transport gebeurd met de speciaal hiervoor ontwikkelde bedrijfswagens.

Specialiteit
  • AluminumenKunststofSystemen 
  • Ramen 
  • Deuren 
  • Schuifpuien 
  • Vouwwanden 
  • Serres 
  • Overkappingen 
  • Lichtstraten 
  • Rolluiken 
  • Zonweringen