Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
KBZ Kunstof Kozijnen in
Vlaardingen
[Terug naar plaats Vlaardingen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

KBZ Kunstof Kozijnen
James Wattweg 18
3133KK Vlaardingen

tel: 010-4349833

Extra informatie

Wie is KBZ Kunstof Kozijnen?   
KBZ Kunstof Kozijnen is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van kunstof kozijnen, ramen en deuren. Zoals een timmerbedrijf hout inkoopt om te bewerken, zo halen wij kunstof in huis om mee aan de slag te gaan. Kunstof van topmerk Deceuninck. 
 
Onze grote kracht schuilt in de eigen productie, levering en montage, zodat we flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Dankzij deze kleinschaligheid kunt u bij ons rekenen op zeer korte levertijden. In spoedgevallen zijn wij in staat binnen 24 uur nieuwe kozijnen te leveren. 
 
Familiebedrijf 
 
Na enkele jaren in de aannemerij, zijn Leo en zijn vader in 1988 begonnen met KBZ Kozijnen; met een werkplaats van honderd vierkante meter, op industrieterrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Op dat industrieterrein bevindt KBZ Kozijnen zich nog steeds, maar inmiddels met een werkplaats van duizend vierkante meter. Vader Bakker is in 2003 uit het bedrijf gestapt. Sindsdien runt Leo het bedrijf alleen, ondersteund door een aantal vaste medewerkers. In de meeste gevallen mensen met een voor vaste klanten bekend gezicht. Herkenbaar voor u, handig voor ons. 
 
 
Voor particulieren en ‘kleine’ ondernemers 
 
Op zoek naar onderhoudsvriendelijke en energiezuinige kozijnen, ramen en deuren? Aan kunstof producten op maat die een veilig gevoel geven, comfort bieden en uitstraling hebben? Tijd voor een buitengewoon goed geïsoleerde dakkapel of inbraakveilige schuifpui met alle voordelen van kunstof kozijnen? 
 
KBZ Kunstof Kozijnen uit Vlaardingen denkt al ruim 25 jaar aan de toekomst. Aan morgen. Duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit kenmerken onze producten (van Deceuninck). En vanuit onze eigen fabriek kunnen wij razendsnel schakelen. Zonder tussenkomst van andere partijen. 
 
KBZ Kunstof Kozijnen is “Erkend Deceuninck Kozijnfabrikant”. Onze klanten zijn daarmee verzekerd van kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen en schuifpuien die aan alle moderne eisen voldoen.

Specialiteit
  • kunststofkozijnen 
  • kozijnenopmaat 
  • deuren,beglazing 
  • KOMO-keur,garantie 
  • isolerendglas 
  • ventilatieroosters 
  • dakkapellen,serres