Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Davincibouw in
Voorschoten
[Terug naar plaats Voorschoten]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Davincibouw
Multatulilaan 166
2251 ZN Voorschoten

tel: (0) 718872252

Extra informatie

Bedrijfsprofiel   
Davincibouw is een modern en innovatief bouwbedrijf en sinds 1985 werkzaam in de regio Den Haag, Leiden en omstreken. 
 
Davincibouw beschikt over een hecht team van gespecialiseerde vakmensen, ons team bestaat voornamelijk uit all round zelfstandigen welke zich hebben doorgespecialiseerd in specifieke vakgebieden. 
 
Davincibouw bied een "Turnkey" projectaanpak voor kleine uiteenlopende klussen tot grote projecten, een nieuwe badkamer en CV installatie, een gevelrestauratie en nieuwe dakbedekking of het verbouwen van een complete woning inclusief de aanleg van de tuin het gehele project kan van A tot en met Z door ons worden uitgevoerd. 
 
Alle werkzaamheden worden zeer efficient volgens een helder werkplan en een inzichtelijke offerte uitgevoerd geheel op basis van een vastgestelde aanneemsom en wat vooral voor u zeer prettig is u heeft maar een aanspreekpunt ! 
 
Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot het verzetten van de gewenste werkzaamheden Davincibouw verzorgt desgewenst ook het ontwerp, eventuele vergunningen, aanvragen en constructieberekeningen. 
 
Davincibouw is o.a. gespecialiseerd in; 
 
Renovatie, Restauratie, Verbouw, Interieurbouw, Timmerwerken, Staal -en betonconstructie's, Betonreparatie en restauratie, Aan -en opbouw, Badkamers, Keukens op maat, Schilder en Stucwerken, Houtenvloeren, Tegelwerk en natuursteen, Dakbedekking, Complete CV en tapwatervoorzieningen, Elektra en Domotica installatie's 
 
Davincbouw staat de opdrachtgever met raad en daad terzijde bij het formuleren van het programma van eisen en de realisatie en/of optimalisering van het ontwerp. Functionaliteit en esthetiek gaan daarbij hand en hand. Een goed ontwerp begint met het stellen van de juiste vragen. 
 
Davincibouw uw aannemer voor al uw bouw en onderhoud in de regio Leiden Den Haag 
 
Davincibouw is een creatief, modern en innovatief bouw -en aannemingsbedrijf en sinds 1985 werkzaam in de regio Den Haag, Leiden en omstreken. 
 
Davincibouw beschikt over een hecht team van gespecialiseerde vakmannen, aan het roer van dit team staat David Citroen. 
 
Wij zijn o.a. gespecialiseerd in; 
 
Renovatie, Restauratie, Verbouw, Woningverbetering, Interieurbouw, Timmerwerken, Kozijnen, Staal -en Betonconstructie's, Beton reparatie en restauratie, Aanbouw en Opbouw, Badkamers, Keukens op maat, Schilder en Stucwerken, Houten vloeren, Tegelwerk en Natuursteen, Dakbedekking, Complete; CV, Tapwater, Elektra en Domotica installatie's 
 
Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot het verzetten van de gewenste werkzaamheden Davincibouw verzorgt desgewenst ook het ontwerp en de constructieberekeningen. 
 
Davincibouw is VCA gecertificeerd, deze normering word beheerd door het SSVV 
 
Davincibouw bied een "Turnkey" projectaanpak voor kleine uiteenlopende klussen tot grote projecten, nieuwe kozijnen, een nieuwe badkamer, een gevelrestauratie of het verbouwen van een complete woning het gehele project kan van A tot en met Z door ons team worden uitgevoerd en dat in de meest brede zin van het woord wij verzorgen desgewenst zelfs de stoffering of bijvoorbeeld het ontwerp van de tuin inclusief de aanleg. 
 
Kortom alle werkzaamheden worden efficient volgens één helder werkplan en één inzichtelijke offerte uitgevoerd alles geheel op basis van één aanneemsom en wat vooral voor u zeer prettig is u heeft maar één aanspreekpunt ! 
 
Davincbouw staat de opdrachtgever met raad en daad terzijde bij het formuleren van het programma van eisen en de realisatie van het project en/of optimalisering van het ontwerp. Functionaliteit en esthetiek gaan daarbij hand en hand. Een goed resultaat begint met het stellen van de juiste vragen ! 
 
Davincibouw steunt het FSC Nederland voor een groener klimaat ! 
FSC (Forest Stewardship Council), is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. Wij werken dan ook uitsluitend met hout dat dit FSC-keurmerk draagt. 
 
 
Davincibouw beschikt over de beste gereedschappen en maakt o.a. gebruik van Festool apparatuur voor het beste resultaat. 
De eerste Festo machine is aangeschaft in 1985 en nog steeds in gebruik.