Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Grotenhuis Bouw- en Onderhoudsbedrijf in
Voorthuizen
[Terug naar plaats Voorthuizen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Grotenhuis Bouw- en Onderhoudsbedrijf
Jan de Jagerweg 28
3781BR Voorthuizen

tel: 0342-471279

Extra informatie

Voor al uw onderhoud, verbouw, aanbouw, badkamers, dakkapellen, keukens, etc. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Ons motto; u tevreden, wij tevreden.   
Wie zijn wij 
'Oerdegelijk, vriendelijk en scherpe prijzen!' 
 
Wij zijn een middelgroot bouwbedrijf uit Emmeloord en bouwen ongeveer 80 woningen per jaar met ruim 50 medewerkers.  
 
Het is natuurlijk een open deur om dit over je eigen bedrijf te schrijven, maar we kunnen het niet nalaten…  
Kwalitatief hoogwaardige woningen, het tot in de perfectie doordachte logistieke proces, traditionele bouw, de zeer korte bouwperiode en de betaling bij oplevering! Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar wij zetten deze woorden ook om in daden. De mensen, waarvoor wij al een woning hebben mogen bouwen, kunnen dit beamen.  
 
Als u uw kavel wilt verfraaien met een vrijstaande woning, neem ons dan als potentiële bouwer in uw lijstje op. Het kan zijn dat Emmeloord niet bij u om de hoek is, maar het is natuurlijk ook geen brood dat u koopt. Als u een keer tijd vrijmaakt om op de A6 de afslag Emmeloord te nemen, garanderen wij u dat u na uw bezoek alle informatie heeft om te kunnen beslissen of wij op uw lijstje de nummer één positie waard zijn. Wij zullen er alles aan doen die positie waar te maken!

Specialiteit
  • Timmerwerk 
  • Metselwerk 
  • Tegelwerk 
  • Stucwerk 
  • Installatie 
  • Renovatie 
  • Reparatie 
  • Serviceenonderhoudswerk