Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Aannemers/Bouwbedrijf Geertse in
Vrouwenpolder
[Terug naar plaats Vrouwenpolder]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemers/Bouwbedrijf Geertse
Dorpsdijk 14
4354AC Vrouwenpolder

tel: 0118-591320

Extra informatie

Bouwbedrijf Geertse, gevestigd in het Zeeuwse Vrouwenpolder, biedt al meer dan 100 jaar kwaliteit op maat. Een echt familiebedrijf waar momenteel de vierde generatie aan het roer staat.   
Wij zijn een bedrijf dat werkzaamheden verricht in Walcheren en daarbuiten betreffende onderhoud van woningen tot nieuwbouw van woningen / villa"s. Daarbij zijn we van oudsher sterk in aanbouwen en opbouwen van woningen door houtskeletbouw toe te passen. Ook hebben we een machinale timmerwerkplaats waar u terecht kunt voor het kopen van 1 glaslat tot het maken van alle (draaikiep)kozijnen in uw gehele woning. Deze kunnen uiteraard ook door onze buitenmedewerkers geplaatst worden. 
 
Door al die jaren heen is ons motto onveranderd gebleven; het bieden van kwaliteit en aandacht voor onze klanten. Om dit te kunnen waarborgen is ons bedrijf aangesloten bij brancheorganisatie Bouwned en mogen wij ons erkend BouwGarant-aannemer noemen. 
 
Met een vast team van medewerkers en onderaannemers staan wij voor u klaar. 
 
In onze goed uitgeruste werkplaats in Vrouwenpolder worden veel van onze werkzaamheden voorbereid. Wij beschikken over een uitgebreid en modern machinepark. 
 
Uw woning is uw trots, u doet er alles aan om het geheel er keurig uit te laten zien. Er is echter nog één doorn in uw oog: de vieze groene alglaag die uw stenen en dakpannen aantast. Onze productlijn reinigingsmiddelen is milieuvriendelijk, is niet silliconenhoudend en kan ook toegepast worden voor het verwijderen van graffiti.