Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
M J de Nijs en Zn BV Bouwbedrijf in
Warmenhuizen
[Terug naar plaats Warmenhuizen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

M J de Nijs en Zn BV Bouwbedrijf
Oudewal 21
1749CA Warmenhuizen

tel: 0226-397000

Extra informatie

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV beschikt over een moderne timmerfabriek waarin circa 30 werknemers werkzaam zijn. Naast een productielijn voor grote series kozijnen beschikt deze timmerfabriek ook over een kleine productielijn waar kleinschalig machinaal timmerwerk wordt vervaardigd.  In een aangrenzende bedrijfshal is de afdeling prefab gehuisvest. Hierin vindt de productie plaats van onder andere prefab houten binnenspouwbladen en dakelementen, prefab betonbekistingen en alles wat verder geschikt is om prefab aan het bouwbedrijf toe te leveren. 
De timmerfabriek produceert haar producten onder KOMO attest met productcertificaat op basis van BRL 0801 houten gevelelementen en staat daarom onder controle van Stichting Keuringsbureau Hout. 
De productie van kozijnen vindt plaats op basis van de KVT met aanvullende eisen wat betreft inbraakwerendheidsklasse 2 (zgn. politiekeurmerk). 
Bovendien wordt binnen dit bedrijfsonderdeel permanent de kwaliteit getoetst volgens het Interne Kwaliteits Bewakingssysteem (IKB), welke binnen ons bedrijf is opgezet. 
De timmerfabriek produceert uitsluitend producten in opdracht van aannemers/ bedrijven.