Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Boons Montage en Timmerwerken in
Waspik
[Terug naar plaats Waspik]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Boons Montage en Timmerwerken
Ruychtpad 9
5165BG Waspik

tel: 0416-361692

Extra informatie

Boons Montage en Timmerwerken   
Vakmanschap, kwaliteit en garantie. Dat zijn de eigenschappen waar BMT Timmerwerken voor staat. 
 
Onze jarenlange ervaring staat garant voor diverse kwaliteitsproducten waaronder kozijnen, dak- en wand isolatie, aanbouwen, dakkapellen en trappen. Wij zijn als kozijnenspecialist tevens als officiële dealer aangesloten bij PROFEL kozijnen. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige kwaliteit kunstof, aluminium en hardhouten kozijnen leveren. 
 
Dankzij onze deskundige montage bent u verzekerd van een geslaagde verbouwing. Bovendien betaald u bij ons geen aanbetaling op bestelde producten, dus kunt u met een zeker en veilig gevoel zaken met ons doen. 
 
Mocht u informatie wensen over onze producten of diensten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Op aanvraag kunnen wij u ook referenties verstrekken uit ons bestaande klantenbestand. 
 
6% BTW op renovatie werkzaamheden van 21% naar 6% 
 
Vanaf 1 maart 2013 t/m 1 maart 2014 gaat de BTW op renovatie werkzaamheden weer tijdelijk omlaag van 21% naar 6%. De regeling geldt niet voor de gehele verbouwing maar enkel voor het arbeidsloon. De btw op de materialen blijft hetzelfde. 
 
Wilt u weten wat de veranderingen precies inhouden en welke voordelen dit voor u heeft? Neem dan gerust even contact met ons op. 
 
Kozijnen op maat 
 
Boons Montage en Timmerwerken levert kozijnen, deuren en ramen op maat gemaakt. U kunt bij ons terecht voor zowel houten als kunstof en aluminium kozijnen. Als kozijnenspecialist zijn wij tevens officiële dealer van PROFEL kozijnen. Hierdoor kunnen wij deze hoogwaardige kwaliteit kunstof, aluminium en hardhouten kozijnen ook leveren. 
 
Wij geven u altijd een eerlijk en persoonlijk advies bij het maken van uw keuze voor nieuwe kozijnen. Wij leveren uitsluitend maatwerk, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit kozijnen, ramen en deuren. Dit maatwerk leveren we vanuit de meting die we zelf verrichten of van een detailtekening die u bij ons aanlevert. 
Leveren en plaatsen van isolatieglas 
 
Naast kozijnen, deuren en ramen leveren wij ook hoogwaardige isolatieglas. In geval van reparatie of vervanging van het glas kunnen wij ook alleen het isolatieglas verzorgen. 
Professionele montage 
 
Ook het transport en de montage verzorgen wij voor u. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf de montage uit te voeren. Kiest u voor (woon)kwaliteit, dan kiest u voor Boons Montage- en Timmerwerken. 
 
Wilt u graag meer weten over deuren, ramen of kozijnen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Specialiteit
  • Kunststofkozijnen 
  • Aluminiumkozijnen 
  • Hardhoutenkozijnen 
  • DealervanPROFELkozijnen 
  • Houtentrappen 
  • Dakkapellen 
  • Timmerwerkzaamheden 
  • Herstellenvanglasschade 
  • glaszetter/glashandel 
  • Totalegevelrenovatie