Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Steneker Bouwbedrijf in
Westwoud
[Terug naar plaats Westwoud]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Steneker Bouwbedrijf
Oudijk 2
1617KR Westwoud

tel: (0229) 262568

Extra informatie

Bouwbedrijf Steneker in Westwoud in Noord Holland heeft de kennis om projecten te leiden van de tekentafel tot de eind-oplevering. Naast het leveren van vakmanschap, leveren wij ook een goede service aan onze klanten. Wij zijn tevreden als u tevreden bent. Dus heeft u plannen om een eigen huis, kantoor   of bedrijfspand te bouwen, of wilt U, Uw woning uitbreiden of verbouwen? Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. 
 
Woningbouw 
 
Een huis bouwen is een persoonlijk levenswerk waar men lange tijd voor moet werken en sparen. Door samen met ons uw droomhuis te realiseren, profiteert u van onze technische kennis en vakmanschap. Wij adviseren u over de uitvoerbaarheid van uw plannen, de planning en het budget. Het is voor ons van groot belang dat u tevreden bent met het resultaat. 
 
Utiliteitsbouw 
 
Een bedrijfspand bouwen is voor u geen kwestie waar u dagelijks mee te maken heeft. Maar het realiseren van utiliteitsgebouwen als kantoren, opslagloodsen, werkplaatsen en winkels is onze kernactiviteit. Bij ons staat u als opdrachtgever en gebruiker van het pand centraal. Ieder bedrijf wil zich tegenwoordig onderscheiden van andere bedrijven. Dit kan onder andere tot uiting komen in het bedrijfspand. Uw ideeën en onze technische kennis kunnen ons samen brengen tot het bedrijfspand waar u uw bedrijf in kunt voortzetten.  
 
Renovatie en onderhoud 
 
Het kan zijn dat uw woning of bedrijfspand niet meer voldoet aan de veiligheidseisen, dat er een herindeling of samenvoeging nodig is of dat de staat van de woning of bedrijfspand dermate slecht is dat deze gerenoveerd moet worden. Wij zijn uitgerust met het benodigde gereedschap en de materialen en verzorgen voor u alle kleine en grote onderhouds- en renovatieklussen. Van het vernieuwen van de kozijnen tot het volledig renoveren van Uw bedrijfspand of woning. 
 
Ver- en aanbouw 
 
Voor het verbouwen of aanbouwen kunt u ook bij bouwbedrijf Steneker terecht. Wanneer uw woning of bedrijfspand niet meer voldoet aan uw eisen kunnen we samen kijken naar een oplossing. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een dakkapel, het aanbouwen van een serre of het aanpassen van uw woon- of werkruimte. Bij dergelijke werkzaamheden kunt u er van op aan dat alles door ons tot in de puntjes geregeld wordt.  
 
Bouwplannen 
 
Bij ons kunt u terecht met al uw bouwplannen. Heeft u al een plan liggen? Wij realiseren het voor u. Heeft u slechts een idee? Ook dan kunt u bij ons terecht.