Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
De Vries Aannemers- en Bouwbedrijf in
Woudsend
[Terug naar plaats Woudsend]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Vries Aannemers- en Bouwbedrijf
Vosseleane 18
8551RA Woudsend

tel: 0514-591318

Extra informatie

Bouwbedrijf de Vries is van oudsher een familiebedrijf met reeds de vierde generatie werkzaam binnen het bedrijf. Dus niet alleen kennis van de nieuwste technieken maar ook heel veel ervaring met de degelijke bouw van vroeger, zorgen voor absolute kwaliteit.   
 
Bouwen is meer dan alleen stenen stapelen. Goed luisteren naar de opdrachtgever, daar begint het mee. Of de opdrachtgever nu particulier, bedrijfsmatig of projectmatig gaat bouwen. Er moet gezamenlijk en in goed overleg een programma van eisen en wensen worden opgesteld, dat zich zal vertalen in concrete oplossingen. Doortastend, met kennis van zaken en met oog voor detail. 
 
Een stabiel team van medewerkers die met veel liefde voor het vak, gedrevenheid en geschoolde kennis elke dag hun steentje bijdragen aan de concretisering van een bouwproject, zijn voor u de ingrediënten om eens kennis te maken met Bouwbedrijf de Vries. 
 
Bouwbedrijf de Vries is van oudsher gevestigd in Woudsend en bestaat bijna honderd jaar en is een echt familiebedrijf. De huidige directeur Harry de Vries is al de vierde generatie die de traditie in het bedrijf voortzet.  
 
Er kan gerust worden gesteld dat wij behoorlijk allround zijn. Van utiliteits- en woningbouw tot en met renovatie, onderhoud en restauratie, geen klus die niet wordt aangepakt. Dit komt voort uit de jarenlange ervaring op elk willekeurig gebied binnen de bouw.  
Onze 15 medewerkers werken al geruime tijd bij ons, dit zorgt voor stabiliteit op de werkvloer en vertrouwen bij onze klanten. Tevens leiden wij leerlingen op. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben een aantal leermeesters in dienst. Wij vinden het belangrijk om voldoende aanwas van jonge mensen in ons vak te begeleiden en op te leiden. Deze jongeren leren bij ons niet alleen te werken met de nieuwste bouwtechnieken, maar leren ook de kneepjes van de traditionele bouw van vroeger. Dit laatste is van groot belang bij de restauratie van oude gebouwen en boerderijen.  
 
Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland. VCA gecertificeerd en samen met het lidmaatschap van Woningborg en Bouwgarant wordt op deze manier het streven naar kwaliteit gewaarborgd. De klanten weten dat ze bij ons absolute service en kwaliteit mogen verwachten.