Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Kumasol BV Weru Kunstof Ramen en Deuren in
Yerseke
[Terug naar plaats Yerseke]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kumasol BV Weru Kunstof Ramen en Deuren
Kreeft 6/A
4401NZ Yerseke

tel: 0113-574173

Extra informatie

Kwaliteit, vakkundigheid, veiligheid, milieu en comfort...   
Over de kwaliteit en service kunnen we kort zijn, die is bij Kumasol top! De hoge kwaliteit is gebaseerd op ervaring van onze mensen, het gebruik van hoogwaardige materialen en de precieze bewerking bij WERU door middel van computergestuurde techniek. Strenge kwaliteitseisen staan garant voor langdurig functioneren. Kumasol geeft niet voor niets volledige garantie! 
 
WERU Kunstof Kozijnen zijn alleen verkrijgbaar bij een gespecialiseerde dealer die met zorg is geselecteerd. De criteria voor deze selectie bestaan uit vakkundigheid, betrouwbaarheid, service en garantie. Kumasol BV is zo'n speciaal door WERU geselecteerde dealer, die aan al deze eisen voldoet en zich daarmee profileert als een gesprekspartner die u voorziet van uitstekende adviezen. 
 
Als uw woning of bedrijfspand is voorzien van WERU producten betekent dit dat uw woning of kantoor optimaal kunt beveiligen. De veiligheidsmogelijkheden zijn legio. Voor elke situatie geeft Kumasol een advies op maat. 
 
Ramen en deuren van WERU voldoen aan de hoogste milieu-eisen. Dat begint al bij de keuze en bewuste inbreng van de grondstoffen in de fabriek. Kunstof zelf is een bijzonder milieuvriendelijk, bijna 100% recyclebaar materiaal. Er is al veel bereikt en in de WERU-fabrieken wordt constant aan verder verbetering gewerkt. Daarom is Kumasol er trots op met deze materialen te kunnen werken. De aanschaf van kunstof ramen en deuren van WERU, welke worden ingebouwd door een erkende dealer zoals Kumasol, betekent investeren in veiligheid, verfraaiing van uw woning, optimale warmte-, koude- en geluidsisolatie en vooral wooncomfort.