Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Hoogland Houten Kozijnen in
Zwaag
[Terug naar plaats Zwaag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hoogland Houten Kozijnen
De Corantijn 39/A
1689AN Zwaag

tel: (0229) 217557

Extra informatie

Hoogland Houten Kozijnen is een familiebedrijf sinds 1931. Het bedrijf maakt sinds 1963 de kozijnen zelf om planningen en levertijden in de hand te houden en prijstechnisch te kunnen concurreren met de grote gevestigde partijen. Hans Hoogland heeft in 1984 de onderneming van zijn vader verder overgenomen en is samen met zijn broer Fred Hoogland verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.    
In 2002 zijn de gebroeders Hoogland verhuisd naar de Corantijn 39 te Zwaag. Op deze locatie is een nieuw machinepark voor houtverwerking ingericht op basis van de allernieuwste technieken, met als resultaat een enorme groei. Ook collega-aannemers hebben inmiddels hun weg gevonden naar Hoogland Kozijnen voor bestellingen van houten kozijnen. Historie.  
 
Wij streven naar een optimale prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met een snelle en klantgerichte service. Deze combinatie is goed ontvangen bij onze klanten en werpt duidelijk  
 
Bouwbedrijf Hoogland BV is gevestigd in het Noord-Hollandse Zwaag. Het is een specialistisch werkend bedrijf dat zich richt op de particuliere woningbezitter, voor wie verbouwingen van uiteenlopende aard worden uitgevoerd. Het is een klein bedrijf met een prettige bedrijfscultuur en een team van zo´n twaalf vaste medewerkers.  
 
Betrouwbaar, degelijk, klantgericht, flexibel en netjes werkend: dat zijn de kernwoorden van het familiebedrijf aan De Corantijn in Zwaag. Met meer dan 800 aanbouwen, gerealiseerd in een tijdsbestek van een paar jaar, heeft Bouwbedrijf Hoogland BV haar visitekaartje afgegeven als specialist op het gebied van de aan- en verbouw van woningen.  
 
Na vele jaren actief te zijn geweest in alle segmenten van de bouw, werd in 1996 besloten de aandacht geheel en al te gaan richten op verbouwingsactiviteiten in opdracht van de particulier. Een bewuste keuze, ingegeven door de vraag uit de markt, waarin behoefte bleek aan gespecialiseerde bedrijven met een open oog en oor voor wensen van met name de particuliere woningbezitter. Inmiddels heeft Hoogland een goede reputatie opgebouwd onder de genoemde doelgroep in geheel Noord-Holland.  
 
Opdrachtgevers krijgen waar voor hun geld, er wordt netjes gewerkt, er wordt kwaliteit geleverd. En dit alles tegen tarieven die op een heel acceptabel en concurrerend niveau liggen.

Specialiteit
  • Uitbreidingvandewoning 
  • Serreofaanbouw 
  • VerbouwingihkvWVG 
  • Onderhoudin/aandewoning 
  • Garageofdakopbouw 
  • Kozijnen 
  • Vakmansschap 
  • Verbouwingwoning