Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
CBJ Multidiensten BV in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

CBJ Multidiensten BV
Westhavenweg 60/F
1042AL Amsterdam

tel: 020-6311394

Extra informatie

Wie is CBJ Multidiensten BV?   
CBJ Multidiensten BV is onderdeel van C.B.J Multidiensten, de naam waaronder we sinds 2001 staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat komt omdat we begonnen zijn als een bedrijf dat onder meer veel schoonmaakwerk doet en specialistische reiniging aanbiedt. Gaandeweg hebben we ons gespecialiseerd in steeds complexere klussen, met alle benodigde opleidingen erbij. Sinds enkele jaren zijn we een allround, volledig gecertificeerd salvage bedrijf dat bij calamiteiten direct ingeschakeld wordt - vaak wordt de eigenaar van een pand door de politie of andere hulpdiensten naar ons doorverwezen. Daarbij kunnen we naast de schadestop ook het herstel verzorgen, door onze degelijke vaklui die alles van timmeren tot stucwerk en electra in de vingers hebben. 
 
De mensen van CBJ Multidiensten BV 
 
De technische leiding van CBJ Multidiensten BV is in handen van Dhr. C. Bosnie, het zakelijke gedeelte wordt geleid door Mevr. C. Pratt. Daarnaast hebben we een vaste ploeg van allround vakmensen in dienst, indien nodig aangevuld met bekende en bekwame krachten die voor specialistische klussen worden ingehuurd. 
 
Only Friends 
 
Deze helden hebben geen redding nodig. 
Only Friends is een sportclub in Amsterdam Noord voor kinderen met beperkingen. Meer dan 500 kinderen genieten hier grenzeloos van sport, vriendschap en de faciliteiten die Only Friends hen biedt. 
 
CBJ Multidiensten BV is ontzettend trots om sponsor te zijn en praktische hulp te bieden aan Only Friends. We raden dan ook iedereen aan om eens een kijkje te nemen op www.onlyfriends.nl en een bijdrage te leveren aan het inspirerende, pure geluk dat Only Friends biedt.

Specialiteit
  • 24 uurs Calamiteitendienst 
  • Brandmeldingservice 
  • Calamiteitenbeheer 
  • Machineverhuur 
  • Reiniging 
  • Salvage