Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
F & C Timmer- en Onderhoudsbedrijf BV in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

F & C Timmer- en Onderhoudsbedrijf BV
Osdorperweg 678
1067SZ Amsterdam

tel: 06-55145918

Extra informatie

Welkom bij F & C Timmerbedrijf   
Frank Blauwhoff en Chris Kool zijn in 2001 begonnen met F & C Timmerbedrijf. Ze hebben samen ruim 3 jaar op een onderhoudsbedrijf gewerkt op Schiphol en zijn al 20 jaar bekenden van elkaar. Het voordeel is dat zij elkaar door en door kennen en het vak verstaan.  
 
Onze kenmerken zijn: 
 
Vakmanschap, goede service, meedenken met de klanten, netheid op de werkvloer. Wij werken voor bedrijven en particulieren. Bel ons gerust voor vrijblijvende informatie. 
 
Verbouwingen: Heeft u plannen om uw huis te verbouwen? Een dergelijk bouwproject zal voor u geen dagelijkse bezigheid zijn. Voor deskundige en persoonlijke begeleiding tijdens het bouwproces, van het maken van de eerste plannen tot en met de oplevering kunnen wij uw juiste partij zijn. 
Dakkapellen: Wij kunnen dakkapellen op maat maken, dakspecifieke maatvoering vereist dat de dakkapel op locatie wordt uitgetimmerd. 
Badkamers: Heeft u een nieuwe badkamer gekocht maar u heeft niemand om deze te plaatsen. Wij doen sloop en installatie van uw nieuwe badkamer. 
Keukens: Wanneer u een mooie keuken heeft gekocht en er zeker van wil zijn dat deze ook helemaal tot recht komt doordat deze goed en professioneel geplaatst wordt zijn wij de juiste partij voor u. 
Kozijnen: Wij leveren kunstof en houten kozijnen en kunnen dit ook installeren bij u thuis. 
Elektra: Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende elektra diensten o.a., Grootkeuken installaties, Noodverlichtingsinstallaties, Beveiligingsinstallaties, Brandmeldinstallaties, Ontruimingsinstallaties, Centrale Antenne Installaties, Toegangs controle systemen 
Aan- en opbouw: Wanneer u denkt aan verhuizen, adviseren wij u eerst eens de mogelijkheden van uw huidige woning te onderzoeken. Want met een dakopbouw, dus een extra verdieping, heeft u eindelijk de gewenste hobbyruimte, extra kinderkamer of die nodige opbergruimte erbij!

Specialiteit
  • Timmerwerk&Onderhoud 
  • Verbouwingen 
  • Dakkapellen 
  • Badkamers 
  • Keukens 
  • Kozijnen(kunststof/hout) 
  • Elektra 
  • Aan-enopbouw