Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Landsman Bouwbedrijf BV in
Assendelft
[Terug naar plaats Assendelft]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Landsman Bouwbedrijf BV
Dorpsstraat 544
1566BX Assendelft

tel: 075-6871392

Extra informatie

Landsman Bouwbedrijf BV is een allround bouwbedrijf. Onze werkzaamheden lopen uiteen van klein onderhoudswerk, een aanbouw, dakkapel of verbouwing, tot een nieuwbouwwoning of bedrijfspand. Heeft u een uitgewerkt bouwplan, wij maken een passende offerte voor u. Heeft u alleen een globaal plan, dan kunnen wij u ook adviseren en het verder uit werken tot een concreet (ver)bouwplan.   
Het tekenwerk en het aanvragen van een eventuele bouwvergunning nemen wij graag voor u uit handen. Tevens beschikken wij over een machine voor het maken van kozijnen, ramen, trappen etc. Alle werkzaamheden worden door ons eigen gediplomeerd personeel uitgevoerd. Aangevuld door een vaste groep onderaannemers. 
 
Bouw of verbouwplannen? Het team van Bouwbedrijf Landsman zijn u graag van dienst. 
Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte of kennismaking. 
 
In 1925 is mijn grootvader gestart als dorpstimmerman. Hij begon met het maken van houten wagens en watermolentjes. Later ging hij meer over op onderhoudswerk en het (ver)bouwen van woningen in de regio Zaanstreek. In de vijftigerjaren heeft mijn vader de zaak overgenomen van zijn vader en in 1992 heb ik ( Gert-jan Landsman) de zaak van mijn vader overgenomen. 
 
Werkplaats & opslag 
 
In 1992 hebben we achter de bestaande werkplaats een nieuwe werkplaats gebouwd en een jaar later een opslagloods voor hout en materieel. Begin 2010 hebben we de oude werkplaats uit 1925 gesloopt en herbouwd in de stijl van de naastgelegen woningen. Door deze vernieuwingen & diverse uitbreidingen kunnen wij bijna alle hedendaagse opdrachten zoals kozijnenbouw, dakramen, dakkapellen in eigen beheer uitvoeren.