Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Vrouwe Bouwbedrijf BV in
Assendelft
[Terug naar plaats Assendelft]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vrouwe Bouwbedrijf BV
Dorpsstraat 513
1566BL Assendelft

tel: 075-6871347

Extra informatie

Laat ons maar bouwen   
Vrouwe Bouwbedrijf BV is een begrip in de Zaanstreek en omstreken. Op deze website krijgt u een goed beeld van ons bedrijf en onze werkzaamheden. Wij zijn sinds begin 1900 actief in de bouw. Begonnen als dorpstimmerman en uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf. Bouwbedrijf Vrouwe is actief in de woningbouw en utiliteitsbouw. Wij verbouwen, verzorgen onderhoud, renoveren en restaureren gebouwen. 
 
Wij luisteren graag naar uw bouwplannen en denken daarin met u mee. Onze advisering is geheel vrijblijvend en er wordt een heldere offerte opgesteld zodat u de bouwkosten en planning compleet in beeld heeft. Meer weten? Via het contactformulier kunt u makkelijk contact met ons opnemen.  
 
Onze organisatie 
 
Kwaliteit staat voorop bij Bouwbedrijf Vrouwe. De dienstverlening, de persoonlijke aandacht en onze werkwijze zijn daarvoor het bewijs. Ons bedrijf bestaat uit een vaste groep medewerkers en werkt met vaste onderaannemers. Wij voeren onze projecten hoofdzakelijk uit in bouwteam verband. Dit betekent dat er wordt samengewerkt met de opdrachtgever, architect, leveranciers en onderaannemers. Door deze manier van werken ontstaat er voor de opdrachtgever een op maat gemaakt gebouw. Wij streven er naar om een zo compleet mogelijk product aan te aanbieden zodat onze opdrachtgevers niet voor (financiële) verrassingen komen te staan. 
 
Vrouwe Bouwbedrijf BV kan terugkijken op een lange historie. Assendelft is vanaf de oprichting de standplaats van het bedrijf. In 1925 schreven Jan en Hannes Vrouwe zich in bij de Kamer van Koophandel als De Gebroeders Vrouwe. In 1931, op vijftienjarige leeftijd wordt Piet Vrouwe timmerman. Na de oorlog begint de wederopbouw en vanaf 1956 staat Piet Vrouwe er alleen voor. Het bedrijf ontwikkelt zich verder en de locatie aan de Communicatieweg wordt verruild voor de huidige locatie aan de Dorpsstraat. Ondertussen is zoon Cees ook werkzaam in het bedrijf. Wanneer Piet Vrouwe in 1981 van zijn pensioen gaat genieten krijgt het bedrijf de naam Bouwbedrijf Vrouwe. In 1994 wordt het bedrijfsgebouw volledig verbouwd en uitgebreid. Sinds 2006 is ook Peter Vrouwe werkzaam in het bedrijf.

Onze activiteiten 

Als bouwbedrijf zijn wij in alle facetten van de bouw actief. Wij zijn een allround bedrijf en werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en klanten in de non- profit sector. Op de referentiepagina vindt u een selectie van de door ons uitgevoerde projecten. Wanneer u bouwplannen heeft en meer informatie wenst over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag en brengen desgewenst een offerte uit. 
 
Onze werkzaamheden zijn: 
 
  • Woningbouw 
  • Utiliteitsbouw 
  • Verbouwen 
  • Onderhoud, renovatie, restauratie 
 
 
Woningbouw 
 
Een huis bouwen, dat doe je meestal maar één keer in je leven. Daarom is het zo belangrijk dat het goed gebeurt. Daarom denken wij met u mee en komen met een passende oplossing voor ieder vraagstuk. Bouwbedrijf Vrouwe is een ervaren bouwbedrijf gespecialiseerd in woningbouw. Bouwen volgens uw wensen en budget maakt iedere woning uniek! Bij Bouwbedrijf Vrouwe is uw (toekomstige) woning in goede handen. 
 
Referenties 
 
Verbouwen 
 
Wij voelen ons betrokken bij al onze projecten. Of dat nu het bouwen van een nieuw pand is, of het verbouwen van een bestaande woning. Wij luisteren naar uw wensen en voeren het werk geheel uit zoals u dat wilt. Maar wij denken ook mee, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Onze ervaring en uw wensen zorgen voor een optimaal resultaat. 
 
Het vergroten van uw woonkamer, de aanbouw van een garage of serre, totale dakrenovatie of het plaatsen van een dakkapel; het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. Bouwbedrijf Vrouwe zorgt ervoor dat de verbouwing naar volle tevredenheid verloopt. 
 
 
Onderhoud, renovatie en restauratie 
 
Restauratie gaat verder dan renovatie. Om een pand te herstellen en in oude stijl terug te brengen is kennis en kunde nodig. Wij hebben het in huis. Maar ook het herstellen van kozijnen, het vervangen van uw waterborden, windveren of goten en badkamers behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Wij zorgen voor een goede bouwtekening en duidelijke kostenberekening zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent. 
 
 
Utiliteitsbouw 
 
Uw identiteit wordt mede bepaald door uw bedrijfsgebouw. Uw medewerkers willen er plezierig werken en u wenst een kwalitatief en praktisch gebouw. We bouwen niet alleen, maar helpen u ook graag met de voorbereiding en het ontwerp van de nieuw- of verbouw van uw bedrijfspand. Van ontwikkeling tot realisatie: Bouwbedrijf Vrouwe is u graag van dienst. Wij denken met u mee van idee via schetsplan en definitief ontwerp tot en met de oplevering. Goede communicatie is daarbij onmisbaar en staat bij ons dan ook voorop. 
 
Wat wilt u uitstralen, voor welke toepassingen heeft u het pand nodig? Een scheepswerf vraagt om een ander pand dan een transportbedrijf. Aan ons de taak om het pand te bouwen dat perfect past bij de logistiek van uw bedrijf. Of het nu gaat om renovatie, uitbreiding of complete nieuwbouw; voor alle projecten geldt dat wij altijd zoeken naar de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit.