Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Dennis Home Service in
Breda
[Terug naar plaats Breda]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Dennis Home Service
Cannaertserf 46
4824GC Breda

tel: 06-48681080

Extra informatie

Dennis Home Service   
Dennis Home Service is opgericht in 2004. Persoonlijke benadering en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. De ervaring in combinatie met de service verlening zorgen ervoor dat wij 100% kwaliteitswerk en klanttevredenheid kunnen garanden. Uw feedback zorgt ervoor dat wij de kwaliteit van de diensten kunnen behouden. 
 
 
Dennis Home Service in West-Brabant 
 
Voor al uw kozijnen, dakkapellen, ramen en deuren 
 
Bij Dennis Home Service kunt u terecht voor het renoveren en vernieuwen van: 
 
  • Kozijnen 
  • Dakkapellen 
  • Ramen 
  • Deuren 
 
Persoonlijke benadering staat bij ons centraal en de diensten worden geleverd tegen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. 
 
Voor zowel kleine als grote werkzaamheden kunt u bij Dennis Home Service terecht. Staat uw klus er niet bij, neem gerust contact op en wij bedenken een oplossing. Wij kunnen u van dienst zijn binnen heel West-Brabant en zorgen voor een professioneel eindresultaat naar wens. 
 
Dakkapel 
 
Wilt u meer licht en ruimte op uw bovenverdieping? Dan is een dakkapel de oplossing! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen. Wij plaatsen de door u gewenste dakkapellen, zowel traditionele als prefab dakkapellen. Door de keuze tussen verschillende uitvoeringen en afwerkingen past de dakkapel geheel in de stijl van uw woning. Wij gaan snel en professioneel te werk en voldoen aan al uw wensen. 
 
Kunstof en houten kozijnen 
 
Heeft u houtrot in uw kozijnen? Of wilt u nieuwe kozijnen? Bij ons kunt u terecht voor het renoveren of plaatsen van kozijnen. Wij zijn gespecialiseerd in houten en kunstof kozijnen. Wij zullen ervoor zorgen dat de kozijnen bij uw persoonlijke stijl passen en deskundig geplaatst worden. Ook voor advies kunt u vrijblijvend contact opnemen. 
 
Raamrenovatie 
 
De door ons geproduceerde ramen verhogen het comfort van uw woning. Wij werken met isolerend glas wat energiebesparing zal opleveren. Uw ramen worden snel en veilig door ons geplaatst. 
 
Deuren en hang en sluitwerk 
 
Binnen- of buitendeur? Kuntstof of hout? Standaard of aangepast formaat? Bij ons kunt u terecht voor elk type deur. Voor een veilig gevoel in uw woning is het verstandig om uw nieuwe deuren gelijk door ons te laten voorzien van hang- en sluitwerk.