Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Raam en Deurtechniek V.O.F. in
Breda
[Terug naar plaats Breda]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Raam en Deurtechniek V.O.F.
Minervum 7400
4817 ZG Breda

tel: 076-5712390

Extra informatie

Raam en Deurtechniek in Breda levert en monteert kozijnen in Breda en omgeving. Wij leveren houten, kunstof en aluminium ramen en deuren van het merk Profel. Kijk voor een overzicht van de kozijnen van Raam en Deurtechniek Breda op onze site. Wij kunnen ons voorstellen dat u soms door de vele ramen het kozijn niet meer ziet, omdat er zoveel verschillende materialen op de markt zijn.   
Onze kunstoframen zijn stijlvol en geven je een rustig en tijdloos gevoel. De ramen zijn niet alleen duurzaam, de nerfstructuur maakt ze ook natuurgetrouw en onderhoudsvriendelijk (niet statisch). Je kiest voor kwaliteit met dit technisch beproefd, functioneel en met alle basiseigenschappen van stabiliteit en veiligheid uitgerust raam. 
 
Profel biedt je een uitgebreid spectrum aan kleuren en houtimitaties in nerfstructuur zowel op de binnen- als op de buitenzijde van het raam. Het raamsysteem met zijn meervoudige kamers, drie dichtingen en inbraakwerend beslag onderscheidt zich in doorgedreven en aangepaste detailoplossingen. In jouw woning zal je deze spitsvondigheden, esthetisch fraai in afwerking, waarderen. Op onze site kunt u een folder downloaden van respectievelijk hout, kunstof of aluminium van Raam en Deurtechniek Breda.