Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Onderhoudsbedrijf Spijkers Met Koppen in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Onderhoudsbedrijf Spijkers Met Koppen
Egelantierstraat 20
2565XK Den Haag

tel: 06-24240329

Extra informatie

Gespecialiseerd in timmerwerken   
Sinds 1980 werk ik als timmerman in Den Haag en omgeving. Eerst voor aannemers en bouwbedrijven in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Vanaf 2006 als zelfstandig ondernemer, zzp’er. 
 
Ik hou erg van het timmervak, omdat het veel variatie biedt en een sleutelpositie inneemt in elk aspect van het bouwen. Iedere situatie is weer anders en vraagt om inventiviteit en creativiteit. 
Het is belangrijk dat de klant een goed product krijgt voor een redelijke prijs. Meedenken en eventueel meewerken van de klant wordt door mij dan ook zeker gewaardeerd. 
Mijn voorkeur gaat uit naar ‘oude’ huizen en gebouwen waarbij de originele indeling en details bewaard blijven of hersteld worden. 
Kozijnen, deuren, ramen, panelen en geprofileerde regels met ‘Oud-Hollandse’ details kunnen worden geleverd door de Firma Driessen met wie ik regelmatig samenwerk. 
Voor volledige verbouwingen beschik ik over een netwerk van goede vaklieden. 
 
Overzicht van te verrichten werkzaamheden: 
 
Het maken, renoveren c.q. restaureren van kozijnen, deuren en ramen, daken, dakkapellen, dakramen, dakgoten, boeidelen, balklagen, vloeren, plafonds, wanden, balkonhekken (hout/metaal), betimmeringen, trappen, leuningen, balusters, spijlen, balustrades, badkamer, keukens, toiletten, 
Het plaatsen van isolatieglas, 
Het aanbrengen van tochtweringen, 
Afhangen, sluitend maken en afmonteren van ramen en deuren, schuiframen, vernieuwen raamkoorden, monteren van sloten, driepuntssluitingen; krukstellen en schilden, aftimmerwerk, plinten, neuten, koplatten, lijstwerk, panelen, vensterbanken, vloeren, wanden en plafonds, kasten separaties en schuifdeuren, 
Het inmeten en stellen van natuurstenen, dorpels, neuten en aanrechtbladen, 
Muurdoorbraken: stempelwerk, sloopwerk, staalconstructies.

Specialiteit
  • Timmerwerk 
  • onderhoud 
  • renovatie 
  • restauratie 
  • stempelwerk 
  • sloopwerk 
  • ramenendeurenafhangen 
  • tochtweringenaanbrengen 
  • isolatieglasplaatsen 
  • Muurdoorbreken