Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Alreno Aluminium en Kunstof Kozijnen in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Alreno Aluminium en Kunstof Kozijnen
Steve Bikostraat 21
2552NL Den Haag

tel: 070-3910723

Extra informatie

Welkom bij ALRENO   
Sinds 1980 dé specialist voor ramen, deuren en puien in kunstof, aluminium en hardhout. 
 
Uitgebreide toepassingsmogelijkheden en doordachte details maken onze ramen, deuren en puien tot veelzijdige producten. Uiteraard worden deze producten voorzien van kwaliteitsbeslag van erkende fabrikanten en leveranciers die voldoen aan de Europese normen. 
 
Deze zijn daarnaast extra veilig door toepassing van inbraakwerende en isolerende beglazing en robuuste afsluitingen. Niet voor niets dragen zij het politiekeurmerk Veilig Wonen. 
 
Wilt u meer weten? Voor een vrijblijvend advies kunt u bij ons altijd terecht. 
 
Kunstof 
 
PROFEL ramen en deuren in kunstof zijn het resultaat van de allernieuwste technologische inzichten en ontwikkelingen. Zo zijn onze kunstof profielen altijd met staal versterkt, uitgerust met 4 kamers en 3 dichtingen en zijn ze voorzien van structuurfolie aan binnen- en buitenzijde. Dat resulteert in een ongeëvenaard comfort, een gemakkelijk onderhoud en een optimale veiligheid. Onze profielen zijn leverbaar in elk gewenst decor met mogelijkheid voor een combinatie van 2 kleuren (bicolor).