Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Cesar Kozijnen BV in
Doetinchem
[Terug naar plaats Doetinchem]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Cesar Kozijnen BV
Vlijtstraat 11
7005 BN Doetinchem

tel: 0314-620372

Extra informatie

Kunstof kozijnen, deuren en luiken voor woning of bedrijf   
Wanneer u nadenkt over de aanschaf van nieuwe kunstof kozijnen voor uw woning, schuur, bedrijf of fabriekshal, dan bent u bij Cesar Kozijnen in Doetinchem aan het juiste adres. Bij nieuw- of verbouwprojecten draait het bij de aankoop van kozijnen en deuren vaak om een flinke investering, waarbij het belangrijk is dat u zich vooraf goed laat informeren over de mogelijkheden. 
 
Steeds meer mensen kiezen voor kunstof, een duurzaam en onderhoudsvrij materiaal van hoge kwaliteit. Dat is niet zo vreemd, want kunstof is niet alleen kostentechnisch interessant, de grote verscheidenheid aan uitvoeringen biedt namelijk voor elk wat wils. 
 
Cesar Kozijnen produceert, levert en monteert kunstof kozijnen, deuren, luiken en rolluiken voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Als producent weet Cesar Kozijnen als geen ander wat de mogelijkheden in kunstof zijn. Door de continue ontwikkeling en verbetering van productiemethoden is kunstof de laatste jaren uitgegroeid tot een -esthetisch gezien- prima alternatief voor bijvoorbeeld hout. De ruime keuze in modellen, uitvoeringen en kleuren maakt dat er voor elk type woning of bedrijfshuisvesting een stijlvolle oplossing in kunstof is te produceren, leveren en monteren.

Kunststof kozijnen, deuren en (rol)luiken 

Kozijnen 
 
Kozijnen en ramen… als je er simpel over nadenkt vormen deze een groot deel van de basiselementen van de woning. En natuurlijk moet deze basis solide zijn en van een onberispelijke kwaliteit. Door te kiezen voor kunststof kozijnen van Cesar, kiest u voor garanties die alleen de fabrikant kan bieden. Cesar vervaardigt de kozijnen uit - KOMO en SKG gecertificeerde - VEKA kozijnprofielen. KOMO is het kwaliteitskeurmerk in de bouw. SKG is een certificering die wordt toegekend door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Natuurlijk worden de kozijnen voorzien van isolerend, energiebesparend en geluidswerend HR-glas. 
 
 
Deuren 
 
Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen, kiest u ook voor bijpassende buitendeuren. De voordeur is voor ieder huis een visitekaartje dat uitdrukking geeft aan de persoonlijke smaak van de bewoner, waarbij de achterdeur en overige buitendeuren vaak wat simpeler en degelijker mogen uitvallen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze aan klasse inboeten. Integendeel. Cesar toont dat in een ruime standaardcollectie, die vanzelfsprekend wordt aangevuld met een ruime designkeuze in maatwerkmodellen. 
 
 
Luiken 
 
Kunststof luiken, daarvoor moet u naar Cesar Kozijnen. Geheel passend bij uw kozijnen door uitvoering in hetzelfde kunststofmateriaal, bieden we diverse reeds ontwikkelde modellen. Daarnaast verzorgen we volledig in eigen huis vervaardigde luiken volgens specificatie van de klant. In een vergevorderd stadium is de ontwikkeling van kunststof rolluiken. Binnenkort volgt hierover meer informatie. 
 
 
Ramen/Dubbelglas 
 
Glas in uw ramen is zo vanzelfsprekend, daar hoeft u nooit over na te denken. Totdat u overgaat tot de aanschaf van nieuwe kozijnen. Tegenwoordig geldt vaak bij verlening van een bouwvergunning voor nieuwbouw of renovatie, dat opname van Dubbelglas in het bestek als eis wordt gesteld. Cesar levert de kozijnen standaard met HR-glas. Speciaal in ons programma is Dubbelglas met glas-in-lood look. Dit product, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren naar keuze, is samengesteld uit gekleurd en kwetsbaar glas-in-lood, dat aan beide zijden wordt afgedekt door een heldere glaslaag voor volledige bescherming en isolatie. 
 
 
Hang- en Sluitwerk 
 
Cesar Kozijnen biedt een breed programma in hang- en sluitwerk. Uitgevoerd in diverse materialen. Inbraakwerend, voorzien van het SKG2-keurmerk en verkrijgbaar in de stijlen klassiek, modern en retro. 
 
 
Gevelbekleding 
 
Ook voor de gevel levert en monteert Cesar Kozijnen kunststof plaatmateriaal. De afwerking van een gevel of dakkapel kan dus prima worden uitgevoerd in onderhoudsvrije, duurzame kunststof die perfect past in het totaalbeeld.