Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Krijgsman Bouw BV in
Dordrecht
[Terug naar plaats Dordrecht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Krijgsman Bouw BV
Sikkelstraat 32
3319LJ Dordrecht

tel: 078-6228470

Extra informatie

Onze passie ligt zowel binnen de particuliere als op de zakelijke markt. Wij beschikken over voldoende kennis en ervaring om utiliteitsprojecten uit te voeren. Daarnaast houden wij ons binnen de woningbouw bezig met het realiseren van aan- en opbouwen, verbouwingen en nieuwbouwprojecten. Ook kunnen wij u van dienst zijn als het gaat om renovatiewerken en andere projecten.   
Onze gedrevenheid en aandacht voor de wensen en mogelijkheden resulteert in een tevreden klantenkring, die illustratief is voor de hoge kwaliteit die wij als bouwbedrijf bereiken. 
 
 
Particulier 
 
Krijgsman Bouw heeft al vele jaren ervaring in de particuliere sektor. Daardoor weten zij als geen ander hoe de bouwactiviteiten op een comfortabele en prettige manier ingepast kunnen worden in uw privé-omgeving. Er wordt accuraat en effectief gewerkt, zodat de verbouwing snel en in korte tijd verloopt zonder dat u daar last van heeft. 
 
Door van tevoren goede afspraken te maken aangaande de planning proberen we zo veel mogelijk aan uw eisen te voldoen. Niet alleen wat betreft de bouw en afwerking, ook wat betreft het leefcomfort en een prettige samenwerking tijdens het bouwproces.Krijgsman Bouw geniet grote bekendheid als het gaat over aanbouwen, dakopbouwen, renovatie, maar ook volledige woningnieuwbouw. 
 
Wij zijn altijd bereid tot een vrijblijvende afspraak. 
 
 
Zakelijk 
 
De kracht van Krijgsman Bouw ligt in de flexibiliteit van de organisatie. Door een eigen team van ervaren en vakkundige medewerkers is Krijgsman Bouw altijd in staat om in te spelen op de situatie. Waar bij het ontstaan de nadruk lag op de particuliere sector, is Krijgsman Bouw uitgegroeid tot een all-round bouwbedrijf, dat op de zakelijke markt steeds meer van zich laat horen. 
 
De zakelijke klanten zijn zeer divers en bestrijken alle takken van het midden en klein bedrijf. Juist daarop blijkt Krijgsman Bouw uitstekend in te kunnen spelen, vanwege haar flexibele en variabele manier van werken. 
 
Krijgsman Bouw kan uw project begeleiden van tekentafel tot interieurinrichting. Graag zijn wij u van dienst met het doornemen van uw eerste plannen, of met een offerte.

Specialiteit
 • Dakkapel  
 • Haard  
 • Kelder  
 • Open haard  
 • Plafond  
 • Appartementen  
 • Dakkapellen  
 • Interieur  
 • Kantoor  
 • Veranda  
 • Woningbouw