Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Kroon Kozijn Dordrecht in
Dordrecht
[Terug naar plaats Dordrecht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kroon Kozijn Dordrecht
Toermalijnring 1320
3316LC Dordrecht

tel: 078-6226340

Extra informatie

Het BTW tarief voor renovatie en verbouwingen wordt verlaagd naar 6%. Dus dit is het moment voor het vervangen van uw kozijnen en deuren! Vraag in de showroom naar de voorwaarden.   
Kroon Kozijn Dordrecht heeft meer dan 20 jaar ervaring met het leveren en monteren van kunstof kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en zonwering. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Onze klanten in de regio Dordrecht en omstreken kunnen rekenen op een uitstekende service, ook na oplevering. 
 
Wij werken met een team van professionals. Tijdens een vrijblijvende kennismaking informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden. Bij u thuis of bij ons in de showroom en als u dat wenst ook 's avonds. 
 
Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, is uw adviseur ook altijd betrokken bij de uitvoering van de werkzaamheden.