Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bouwbedrijf Van Marrum in
Franeker
[Terug naar plaats Franeker]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Van Marrum
Voltastraat 6
8801PL Franeker

tel: 0517-393836

Extra informatie

Zolang bestaat bouwbedrijf Van Marrum. Gestart in 1903 door overgrootvader Willem van Marrum die na een loongeschil van twee cent zijn eigen bedrijf startte. In de loop van de jaren ontwikkelde het bedrijf zich gestaag waarbij de voornamen Willem en Roelof elkaar afwisselden. Ook in de oorlogstijd wist Van Marrum het hoofd boven water te houden, door het verzolen van klompen en het opknappen van boerenwagens.    
 
Vanaf eind jaren ’70 is het bedrijf behoorlijk gegroeid, met name door de particuliere woningbouw en onderhoudswerk. Dat laatste ook steeds meer voor instellingen als scholen en (toen nog) woningbouwverenigingen. Met deze basis heeft bouwbedrijf Van Marrum zich doorontwikkeld. Bouwbedrijf Van Marrum is inmiddels een BV met een goede solvabiliteit. Anno 2013 is het bedrijf actief in zowel grote nieuwbouw en verbouw, als in renovatie en onderhoud (grootschalig en kleinschalig) van scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen etc. Voorbeelden daarvan vindt u op deze site. Naast het realiseren van gebouwen, ontwikkelen we zelfstandig projecten en nemen we deel aan diverse samenwerkingsverbanden. Momenteel heeft Van Marrum een kern van 25 vaste en betrokken medewerkers.