Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
RKPBouw in
Franeker
[Terug naar plaats Franeker]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

RKPBouw
Oostelijke Industrieweg 12
8801JW Franeker

tel: 0517-382342

Extra informatie

Sinds november 2007 heeft Franeker er een bouwbedrijf bij. RKPBouw, een initiatief van Renze Klaas Prins, die reeds jaren actief is in de bouwwereld. Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader, Klaas Prins, die in 1983 mede oprichter was van aannemersbedrijf PrinsBouw.   
Naast het traditionele werk, als verbouwingen en onderhoud aan woningen en bedrijfspanden, renovatie en restauratie wil RKP bouw ook een rol gaan spelen voor de doe-het-zelvers die zelf grote projecten aan de eigen woning uitvoeren, maar wel wat bouwkundige ervaring kunnen gebruiken. 
 
‘Het blijkt heel vaak dat deze mensen tijdens de verbouwing het zicht op de klus verliezen en niet meer weten hoe ze het tot een goed einde moeten brengen. Het karwei is te groot geworden en vaak loopt het niet goed af’, zegt Renze Prins. Het is veel verstandiger om bij de start van zo’n project een bouwkundig advies te vragen. RKPBouw geeft die mogelijkheid voor een redelijke prijs. 
 
Een onderdeel van zo’n begeleidingstraject kan ook zijn dat via RKPBouw de materialen worden besteld die nodig zijn en dat er bijvoorbeeld kozijnen (hout én kunstof) worden gemaakt. Ook kopers van bestaande woningen die willen weten wat de bouwkundige staat van hun nieuwe ‘paleisje’ is, kunnen de deskundigheid van RKPBouw zeker gebruiken. Het zijn enkele van de vele mogelijkheden van RKPBouw. 
 
 
RKPBouw, gevestigd aan de Oostelijke Industrieweg 12 in Franeker.