Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bron Bouw- Onderhoudsbedrijf in
Geldermalsen
[Terug naar plaats Geldermalsen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bron Bouw- Onderhoudsbedrijf
Laageinde 17/A
4191NR Geldermalsen

tel: 0345-576008

Extra informatie

Nieuwbouw   
Nieuwbouw vraagt niet alleen om een bouwkundig goed onderlegde aannemer. Bouw- en onderhoudsbedrijf, Bron heeft een pré als het daarnaast ook kundig is in contacten met architecten en overheden. 
 
Bouw- en onderhoudsbedrijf, Bron neemt u graag werk uit handen. Met onze praktijkervaring en visie werken wij prettig samen met de architect van uw bouwproject en met gemeenten. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden van ontwerp tot uitvoering. Bouw- en onderhoudsbedrijf, Bron regelt alles voor u, waardoor u zich niet druk hoeft te maken over allerlei zaken rond de bouw van uw nieuwe pand. 
 
Wellicht kunnen wij u in de ontwerpfase nog terzijde staan met waardevolle tips en een scala aan mogelijkheden.  
 
Verbouw 
 
De verbouw van een woning of andersoortig pand vergt wellicht nog wel meer inspanning en kennis. De aan- of verbouw moet goed aansluiten bij de bestaande situatie. Het moet één geheel worden, waarbij oud- en nieuw naadloos in elkaar overlopen. 
Hierdoor durven wij te beweren dat we elke klus aan kunnen nemen. In overleg zijn (bijna) alle wensen te realiseren! 
 
Vaak ontstaat er bovendien bij verbouw ook enige hinder in de bestaande (woon)situatie. Bouw- en onderhoudsbedrijf, Bron draagt er echter zorg voor, dat dit in zo min mogelijke mate het geval is. Netheid, orde en accuraatheid zijn factoren die niet mogen ontbreken en bij ons zeer hoog op de ranglijst staat.  
 
Renovatie 
 
Bouw- en onderhoudsbedrijf, Bron biedt een zeer aantrekkelijke vorm van renovatie of onderhoud aan uw gebouwen zowel particulier als bedrijfsgebouwen en terreinen. Wij functioneren dan als enig aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen op het gebied van het onderhoud van uw bedrijf of terrein. Dus of het nu timmerwerk betreft, straatwerk of grensafscheiding van uw terrein, wij regelen voor u de afhandeling! Met name wat monumentale panden betreft. Om alles in oude staat ter herstellen met de huidige moderne werktechnieken, vereist veel kennis van zaken. Voor dergelijke ambachtstechnieken scheppen wij nog ruimte. Onze aandacht is gefocust op dergelijke specialismen. 
 
Het team bestaat daarom ook uit vaklieden, die ook binnen ons bedrijf in Geldermalsen regelmatig bij scholen.  
 
Machinaal Timmerwerk 
 
Bouw- en onderhoudsbedrijf, Bron is niet afhankelijk van externe timmerfabrieken. Hierdoor is het mogelijk zonodig snel kunnen leveren, zodat uw schilder gewoon door kan gaan als er onverwachts meer aan de had lijkt te zijn dan een rot plekje. 
In onze werkplaats verzorgen wij machinaal timmerwerk, voor zowel particulieren als bedrijven. Al uw wensen op het gebied van houtbewerking kunnen vervuld worden! 
 
Of het nu om een standaard kozijn, raam of deur gaat, of het moet aangepast worden aan de bestaande profilering, het maakt niets uit. Wij denken met u mee als het gaat om passende oplossingen. Ook voor speciaal timmerwerk of het maken van winkelinterieurs deinzen wij niet terug. 
 
Bouw- en onderhoudsbedrijf, Bron beschikt tevens over een eigen spuiterij, zodat alle producten een goede grondlaag krijgen met de vereiste Mµ- waarde. Al onze ramen en deuren zijn voorzien van veiligheid hang en sluitwerk volgens politiekeurmerk veilig wonen

Specialiteit
 • Serre  
 • Timmerwerk  
 • Zonwering  
 • Architect  
 • Badkamers  
 • Dakkapellen  
 • Deuren  
 • Houtbewerking  
 • Interieur 
 • Kantoor  
 • Ramen