Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Rowebo Aannemersbedrijf in
Geldermalsen
[Terug naar plaats Geldermalsen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Rowebo Aannemersbedrijf
De Chamotte 24
4191GT Geldermalsen

tel: 0345-575694

Extra informatie

Rowebo Aannemersbedrijf is in 1989 opgericht en vanaf het begin gevestigd in Geldermalsen. Ongeacht de aard of omvang van een uit te voeren bouwproject: voor aannemersbedrijf Rowebo B.V. is kwaliteit van het eindproduct heel vanzelfsprekend. Individueel vakmanschap is daarbij een belangrijke hoeksteen.   
Kwaliteit van de organisatie is de andere onmisbare pijler bij Rowebo. Vanuit een lang en een breed ervaringsveld biedt aannemersbedrijf Rowebo een kwalitatief hoogwaardig dienstenpakket op het gebied van projectontwikkeling, utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en onderhoud. 
 
 
Niet voor niets is aannemersbedrijf Rowebo in het bezit van het ISO 9001 certificaat en bouwgarant aannemer. Een bevestiging van de kwaliteitsnormen die aannemersbedrijf Rowebo hanteert en de filosofie dat deze in de toekomst verder wordt uitgebreid. 
 
Nieuwbouw 
 
Vanaf de start van de onderneming in 1989 is de sector nieuwbouw voor Rowebo bekend terrein. Niettemin blijft het een specifieke discipline, waarin het - naast vakmanschap - vooral aankomt op actuele kennis van doelmatige bouwmethoden, een sluitende organisatie en stringente kostenbewaking. 
 
In de afgelopen jaren ontwikkelde Rowebo een breed scala van bouwactiviteiten in de particuliere sector voor zowel individuele opdrachtgevers als woningbouwverenigingen. 
 
Conform het huidige tijdsbeeld heeft Rowebo een zekere voorkeur voor kleinschalige en middelgrote projecten. Om kwaliteit te waarborgen is Rowebo aangesloten bij de Stichting BouwGarant hiermee kan zij haar eigen kwaliteitsnormen continu spiegelen 
en haar opdrachtgevers verzekeren van een garantie.  
 
Verbouwen 
 
Rowebo verricht een keur aan verbouw- en onderhoudswerkzaamheden. 
 
Daartoe beschikken wij over een zeer moderne machinale werkplaats en vaste onderhoudsteams als bemanning 
van de goed uitgeruste onderhoudsbussen. Naast een specifieke opleiding en doorkneed vakmanschap beschikken 
de onderhoudsmensen over een flinke dosis ervaring en verantwoordelijkheidsbesef. Ze zijn op elk moment in 
staat tot een zelfstandige beoordeling en het nemen van de noodzakelijke beslissingen.  
 
Renovatie 
 
Voor wat haar renovatie- en (groot)onderhoudsactiviteiten betreft, hanteert Rowebo een herkenbaar, strak georganiseerd werkmodel. 
 
De diverse onderhoudsteams zijn opgebouwd uit vaste bemanningen die stuk voor stuk een specifieke opleiding in deze achter de rug hebben. Naast vakmanschap beschikken de onderhoudsmensen over een flink dosis verantwoordelijkheidsbesef en ervaring. Hierdoor zijn ze op elk moment in staat tot zelfstandige beoordeling en het nemen van noodzakelijke beslissingen. Gesteund door een efficiënt opererende werkplaats en een aantal up-to-date ingerichte onderhoudsbussen dragen onze medewerkers zorg voor een correcte afwerking en oplevering. 
 
De renovatie- en grootonderhoudswerkzaamheden voor bedrijven, woningbouwcorporaties en andere instellingen leggen een forse claim op de kwaliteit van de logistiek en de flexibiliteit van het uitvoerend apparaat: veelal wordt ingegrepen in een bestaande productie- en/of woonstructuur en dient er seriematig te worden gewerkt. Ook waar de productie dan wel bewoning gewoon doorgang moet vinden, heeft Rowebo vele keren bewezen goed met dergelijke omstandigheden overweg te kunnen. 
 
Machinale houtbewering 
 
Juist in maatwerk is de machinale houtbewerking van Rowebo gespecialiseerd, zowel voor bedrijven als voor particuliere klanten. Maatwerk is een breed begrip dat we graag aan u toelichten. Heel simpel samengevat betekent het dat wij kunnen maken wat u in uw hoofd heeft. Grote uitdaging daarbij is vooral het beeld dat u voor ogen heeft om te zetten naar een uiteindelijke product. Rowebo heeft ervoor gekozen om met heldere werktekeningen deze communicatie maximaal te laten verlopen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. 
 
Hoe het werkt 
 
Na een persoonlijke opname van uw wensen aangevuld met details en opmerkingen. Doen wij u vooraf een heldere prijsopgave, levertijd en uitvoering. Met uw goedkeuring maken wij de definitieve tekeningen en gaan we nadat alle wijzigingen goed zijn verwerkt aan de slag met productie. Door deze tekeningen, en de heldere communicatie daaromtrent, komt u nooit voor verrassingen te staan anders dan een hele positieve. 
 
Ontwikkeling 
 
Zowel zelfstandig als in samenwerking ontwikkelt en realiseert Rowebo bouwprojecten. 
 
Een intensief traject dat meestal begint met een eerste initiatief in de vorm van een gericht marktconform haalbaarheids-onderzoek. 
Waar gewenst worden participanten en/of bouwpartners benaderd. In het samenspel met overheden neemt Rowebo graag het initiatief. 
 
De onderneming kan een wezenlijke bijdrage leveren aan fundamentele kwesties als locatiebestemming, gebruikerskeuze, stedenbouwkundige c.q. architectonische invulling. 
 
Zijn alle noodzakelijke procedures doorlopen, dan volgt de ontwikkeling van een concreet bouwplan voor rekening en risico van de initiatiefnemer(s). In het recente verleden heeft Rowebo diverse projecten gerealiseerd en hiermee ruime ervaring opgedaan.

Specialiteit
 • Badkamer  
 • Beglazing  
 • Dakkapel  
 • Keuken  
 • Toilet  
 • Appartementen  
 • Bouwgrond  
 • Carport  
 • Deuren  
 • Fundering  
 • Garage  
 • Houtbewerking  
 • Kantoor  
 • Maatwerk  
 • Riolering  
 • Woningbouw  
 • Woningen