Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Th J van Dijk BV Aannemersbedrijf in
Gouda
[Terug naar plaats Gouda]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Th J van Dijk BV Aannemersbedrijf
Postbus 230
2800AE Gouda

tel: 0182-547040

Extra informatie

Al meer dan 100 jaar kwaliteit en perfectie!   
Vele bouwwerken zijn de afgelopen 100 jaar door ons gebouwd, verbouwd of gerestaureerd. Ons geheim? Expertise, zorg en toewijding. Samen met u creëren we omgevingen om te wonen, te werken of te recreëren. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? 
 
Nieuwbouw & verbouw 
 
Dit is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Nieuw- en verbouwplannen worden uitgevoerd voor zowel de particuliere als de bedrijfsmatige sector. Voornamelijk woningbouw alsmede kantoren, winkel- en bedrijfspanden. 
 
Ook voor moderniseringen of renovaties aan bestaande bouw bent u bij ons in goede handen! 
 
Door onze machinale werkplaats kunnen wij direct antwoord geven op elke problematiek wat zich in de praktijk tijdens de bouw voor kan doen. Een prettige bijkomstigheid voor u als opdrachtgever is de kostenbesparende werkwijze door dit 
 
"alles-onder-een-dak-principe"!  
 
Onderhoud & reparatie 
 
Dit wordt een steeds belangrijker onderdeel van onze onderneming. Het stelde ons in staat uit te groeien tot een veelzijdige organisatie die kan garanderen in elke fase kwaliteitswerk af te leveren. We werken voornamelijk met onderhoudscontracten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 
 
Ook met onderhoud en reparatie hebben wij ons waar moeten maken, want vertrouwen moet je verdienen! 
 
In de bouw is het altijd een kwestie van samenwerken met de klant voor een optimaal eindresultaat. Een goede onderlinge communicatie is daarom erg belangrijk. 
 
Woningaanpassingen 
 
Th.J. van Dijk B.V. is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in de aanpassing van woningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij leveren een complete reeks van diensten en producten. Vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in voor individueel maatwerk. Bij een woningaanpassing realiseren we ons hoe belangrijk de vertrouwde omgeving is voor mensen met een lichamelijke of een chronische ziekte. Daarom draagt Th.J. van Dijk B.V. er graag aan bij dat deze mensen zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven functioneren. En zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen blijven wonen. 
 
Of het nu om het hele huis gaat of alleen de badkamer, keuken of het toilet, Th.J. van Dijk B.V. realiseert alle denkbare woningaanpassingen. We zetten voor u op een rij hoe we de woning veiliger, toegankelijker en comfortabeler kunnen maken door middel van goedkope adequate oplossingen. 
 
Civiele- & utiliteitswerken 
 
Onze Bouwend Nederland-certificering (voorheen N.V.O.B.) vormt een extra garantie voor een uitzonderlijk allround bouw- of restauratieproces. Wij verzorgen in civiele- en utiliteitswerken desgewenst het gehele traject, vanaf de bouwtekening en vergunning t/m de oplevering. Tijdens de bouw vindt er volgens een vast patroon overleg en controles plaats en wij staan u met raad en daad terzijde. We geven u in onze enthousiasme ongevraagd goede adressen tot zelfs groenvoorziening en parkeerfaciliteiten toe. De representatieve functionaliteit en uitstraling van het bouwwerk staat bij ons altijd voorop. Referenties van bouwwerken die reeds zijn gerealiseerd verstrekken wij u graag op aanvraag!

Specialiteit
 • Badkamer  
 • Haard  
 • Keuken  
 • Toilet 
 • Ventilatie 
 • bouwtekening  
 • electra  
 • balkon  
 • inbraakbeveiliging  
 • bedrijfspanden  
 • keukens  
 • maatwerk  
 • ramen  
 • woningbouw  
 • woningen