Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Uw Kozijn in
Gouda
[Terug naar plaats Gouda]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Uw Kozijn
Joubertstraat 80
2806 GG Gouda

tel: (0) 182550416

Extra informatie

Welkom op Uw Kozijn   
Uw Kozijn levert aluminium, houten en kunstof profielen voor het samenstellen van gevelelementen zoals kozijnen voor draairamen, draaivalramen, schuifpuien, serres, deuren en borstweringen. 
 
Onze kunstof profielen komen van Thyssen Polymer profielsystemen en worden vervaardigd uit hard PVC en inwendig voorzien van stalen verstijvingen. Dit staat garant voor zeer hoge stabiliteit. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om kunstof stelkozijnen te leveren van gerecycled materiaal. 
 
Het hoogwaardige hang- en sluitwerk van Winkhaus STV en SIEGENIA heeft het politie keurmerk VEILIG Wonen. Thyssen Polymer kunstof kozijnen passen even goed bij moderne nieuwbouw, als oude gebouwen die onder monumentenzorg vallen. 
 
Alle kozijnen voldoen volledig aan de in Nederland gestelde eisen, te weten: 
 
  • Politiekeurmerk veilig wonen, www.politiekeurmerk.nl 
  • Het Bouwbesluit, www.bouwbesluit.nl 
  • Inbraakveiligheid 
  • KOMO Keur 
  • SKG (stichting kwaliteit gevelbouw), www.skg.nl 
  • De garantie op kozijnen bedraagt 10 jaar