Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Sips Schilderwerken BV in
Groningen
[Terug naar plaats Groningen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Sips Schilderwerken BV
Hoendiep 162
9745EA Groningen

tel: 050-5255855

Extra informatie

Schilderwerken Sips in Groningen voert zowel klein onderhoudswerk voor particulieren uit, als complete onderhouds- en nieuwbouwprojecten voor woningbouwcorporaties, bouwbedrijven, architectenbureaus en overheidsinstellingen.   
Onze activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit: 
Onderhoudsschilderwerk aan bestaande panden;  
Schilderwerk aan nieuwe panden;  
 
Leveren en aanbrengen van allerlei soorten beglazing;  
Renovatie werkzaamheden (houtreparaties, deelvervangingen en vervangen van ramen en deuren);  
Restauratie werkzaamheden  
 
Onze glasafdeling houdt zich voornamelijk bezig met het herstellen van glasschades en het vervangen van lekke ruiten voor diverse woningstichtingen, bouwbedrijven en particulieren. Om het wooncomfort te verbeteren wordt door ons ook vaak enkel glas vervangen voor isolerende beglazing. Met als voordeel lagere energiekosten! 
 
Daar waar het niet mogelijk is om isolerende beglazing aan te brengen doen wij vaak het voorstel om achterzetglas of goed isolerend enkel glas toe te passen. Met name voor monumentale panden komt dit vaak aan de orde. 
 
Buiten de werkzaamheden hierboven omschreven is het ook mogelijk om andere beglazing te laten plaatsen. Zoals het leveren en aanbrengen van spiegels, hardglazen puien, zonwerende beglazing en beglazing voorzien van jaloezieën in de spouw. Maar ook voor het herstel van glas in lood kunt u bij ons terecht. 
 
Denkt u bij het onderhoud van uw pand ook aan het herstel van uw kitwerk? 
 
De glaszetters van Sips Schilderwerken BV zijn u graag van dienst! 
 
De medewerkers van Sips Schilderwerken BV zijn gespecialiseerd in onderhoud en restauratie van oude monumenten / panden. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen oude tijden herleven. 
 
Door het toepassen van houtimitaties (op paneeldeuren, trappen en leuningen e.d.) kunnen wij monumentale panden weer in oude glorie herstellen waarbij wel aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard wordt voldaan. Terwijl het authentieke karakter van uw woonhuis of bedrijfspand behouden blijft. 
 
Bijvoorbeeld oude grachtenpanden en boerderijen worden op deze manier voor het nageslacht gespaard. Bovengenoemde geldt voor zowel binnen- als buitenschilderwerk.  
 
U kunt onder meer terecht voor: 
 
Restauratie van kozijnen, ramen en deuren; 
Restauratie van houten luiken, binnendeuren en trappen. 
 
Sips Schilderwerken BV verricht werkzaamheden in met name de drie noordelijke provincies.