Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Timmer- en Meubelfabr Excelsior VOF in
Groningen
[Terug naar plaats Groningen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmer- en Meubelfabr Excelsior VOF
Koningsweg 15/1
9731AN Groningen

tel: 050-5410377

Extra informatie

Over Excelsior   
In 1933 is Excelsior opgericht en in de jaren 50 door Hendrik Zuidema overgenomen. Het bedrijf was toen gevestigd aan het Hoornsediep, zie foto rechts. 
 
 
Begin 1960 heeft hij een nieuwbouwpand neergezet aan de Ulgersmaweg, zie foto. Eigenhandig heeft hij hier, begin jaren 70, een woning neer gezet.  
 
De familie Zuidema heeft hier met zeer veel plezier gewoond, tot 1995.  
 
 
Door bodemverontreiniging ( project Beckerweg), werd de familie gedwongen om zowel het huis als het bedrijf af te laten breken. 
 
 
Sinds 1 januari 1989 wordt het bedrijf geleid door Harry en Richard Zuidema, de jongste zonen van Hendrik Zuidema. De eerste paal voor het nieuwbouwpand aan de Koningsweg werd geslaan door de weduwe van Hendrik Zuidema, Trijntje Zuidema-Borgman, eind 1994. Op deze locatie kunt u ons nog steeds vinden. 
 
Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten 
Excelsior is lid van de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten.

Specialiteit
  • Trappen 
  • Deuren,Ramen&Kozijnen 
  • Interieur&lijstwerk 
  • Bijzondereprojecten 
  • Timmer-enmeubelfabriek