Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Mario Wesseling Bouwbedrijf in
Haaksbergen
[Terug naar plaats Haaksbergen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Mario Wesseling Bouwbedrijf
Tolstraat 14
7482DB Haaksbergen

tel: 053-5740922

Extra informatie

Mario Wesseling Bouwbedrijf    
Bouwbedrijf, of ook wel Aannemersbedrijf, Mario Wesseling is een onderneming die zich volledig heeft toegelegd op het verrichten van verbouwwerkzaamheden op zowel de particuliere als zakelijke markt. U vindt aannemersbedrijf Mario Wesseling aan de Tolstraat 14 (7482 DB) in Haaksbergen (Enschede). 
 
Ons bedrijf is opgericht in 1995 en wij verrichten exclusief en ambachtelijk werk. U vindt in Bouw- en Aannemersbedrijf Mario Wesseling een betrouwbare partner; een bedrijf met jarenlange ervaring en met zeer ervaren vakmensen. 
Wij beschikken over een compleet ingerichte werkplaats waar kozijnen, deuren en prefab producten worden gemaakt. Dit werkt efficiënt, kostenbesparend en een korte bouwtijd wordt zo gegarandeerd. 
 
Als aannemer zijn wij gespecialiseerd in verbouw en uitbouw van woningen en bedrijfspanden. Denk bijvoorbeeld aan: 
 
 • Verbouwing 
 • garage, carport, dakconstructie met lichtstraat, terrasoverkapping, kamer en suite, kastenwanden; 
 • Uitbouw 
 • dakopbouw, veranda, erker, serre, dakkapel, vergroting van het bedrijfspand; 
 • Renovatie 
 • herstellen en verbeteren van authentieke, bijvoorbeeld jaren 30, elementen aan uw woning. 
 
In het kader van duurzaam bouwen, zijn wij als aannemer continu bezig alle ontwikkelingen hierin te volgen én daar waar mogelijk toe te passen. 
 
Voor u willen wij een aanspreekpunt zijn. Naast de daadwerkelijke verbouwingswerkzaamheden, nemen wij ook de volledige coördinatie op ons. Aannemer Mario Wesseling is de spil in úw verbouwing, die het echte vakmanschap nog beheerst. 
 
 
Werkwijze 
 
Wanneer u bouwplannen heeft komen wij graag bij u langs voor een eerste oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek worden al uw wensen besproken. Ook kan ter plekke goed worden bekeken wat de mogelijkheden zijn. Soms komt het voor dat men nog niet precies weet hoe men wil verbouwen, wij geven onze klanten hierin graag vrijblijvend advies. 
 
Goede voorbereiding 
 
Aan elke opdracht, klein of groot, gaat een goed gesprek vooraf. Twijfelt u nog over de meest ideale of mooiste oplossing voor uw bouwplannen? We geven u graag ons deskundig advies. Bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt desgewenst ook uw ontwerp- en technisch tekenwerk. Soms heeft u voor een verbouwing geen bouwvergunning nodig. Is dit wel het geval, dan verzorgen wij graag voor u de gehele bouwaanvraag bij de gemeente. 
 
Een aanspreekpunt 
 
Wij gaan planmatig te werk. Van offerte tot uitvoering heeft u met een aanspreekpunt, Mario Wesseling, te maken. Als bedrijfseigenaar en aannemer van het werk, voelt hij zich persoonlijk verantwoordelijk voor uw opdracht. Hij werkt mee, stuurt zijn collega’s aan en fungeert als uw contactpersoon tijdens de verbouwing. 
Doordat wij alle disciplines in huis hebben, zijn wij in staat uw uitbouw of verbouwing van A tot Z te realiseren, dus inclusief bouwaanvraag en de benodigde berekeningen. Wij onderhouden nauwe contacten met architecten en aanverwante specialismen, zoals een dakdekker, loodgieter, glaszetter, schilder, voeger of installateur. 
Wij coördineren, in overleg met u, de gehele bouwopdracht. Van ontwerp, bouwaanvraag (bij gemeente), tot uitvoering en onderhoud. Het grote voordeel hiervan is dat u maar een aanspreekpunt heeft voor het gehele bouwproces. 
 
Architect 
 
Wij werken samen met een vaste architect, maar wanneer u uw verbouwing bij uw eigen architect heeft laten ontwerpen, dan zullen wij uiteraard nauw contact met hem/haar onderhouden. 
 
Totaalprijs 
 
Onze offerte bestaat altijd uit een totaalprijs voor het gehele werk, dus inclusief elektra, cv installaties, tegelwerk, indien nodig een bouwtekening inclusief vergunningen. In onze offertes zult u dus geen stelposten tegenkomen. Het grote voordeel hiervan is dat u een totaalprijs heeft. U weet meteen waar u aan toe bent. U krijgt dus naderhand niet te maken met meer- en minderwerk. 
Wij werken niet met aanbetalingen vooraf. Werkzaamheden worden evenredig naar vordering gefactureerd. 
 
Eigen werkplaats 
 
Bouwbedrijf Mario Wesseling beschikt over een compleet ingerichte werkplaats. Hier maken wij kozijnen, deuren en prefab producten. Denkt u daarbij aan een dakkapel, maar ook aan lambrisering, een kastenwand of aan een dakopbouw. Een groot voordeel van het ter plekke monteren kant-en-klaar producten is dat de (ver)bouwtijd, én dus de hinder, slechts van zeer korte duur is. Deze werkwijze is efficiënt, kostenbesparend en een korte bouwtijd wordt zo gegarandeerd. 
 
Bouwvergunning 
 
Voor de uitbouw van uw woning is meestal ook een bouwvergunning nodig. We verzorgen het ontwerp en de technische bouwtekening, maar ook de vergunningsaanvraag bij de gemeente. Hier heeft u geen omkijken naar. Door de goede contacten die wij met de gemeenten onderhouden, verlopen deze processen snel en soepel. Ondertussen kunt u zich volledig richten op de keuze van materialen en de inrichting. 
 
Nazorg 
 
Een tevreden klant komt terug en dat merken wij gelukkig vaak. Nazorg kent bij ons een hoge prioriteit. Mocht er na oplevering nog iets zijn, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. 
 
Contact Bouwbedrijf 
Tolstraat 14 
7482 DB Haaksbergen

Specialiteit
 • Dakkapel  
 • Dakterras  
 • Glaszetter  
 • Interieurbouw  
 • Isolatie  
 • Keuken  
 • Serre  
 • Tegelwerk  
 • Architect  
 • Bedrijfspanden  
 • Bouwtekening  
 • Bouwvergunning  
 • Carport  
 • Deuren  
 • Garage  
 • Woningen