Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Aannemersbedrijf Gerald van Ark in
Harderwijk
[Terug naar plaats Harderwijk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemersbedrijf Gerald van Ark
Nobelstraat 33-2
3846 CE Harderwijk

tel: (0341) 426764

Extra informatie

Aannemersbedrijf Gerald van Ark is in april 2001 als eenmanszaak van start gegaan en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een bouwbedrijf voor Harderwijk en omstreken.   
Om hoogwaardige kwaliteit te kunnen waarborgen werkt Gerald van Ark aannemersbedrijf met een vast team van mensen dat volledig op elkaar is ingespeeld. Dit bespoedigt tevens de bouw, aanbouw, verbouw of renovatie aan uw bedrijfspand of woning. 
 
Voor het realiseren van een project zijn integriteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid, kwaliteit en teamgeest onmisbare elementen. Dit staat bij het bedrijf dan ook hoog in het vaandel! Door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan zijn wij in staat u goed te kunnen adviseren en uw wensen om te zetten in een mooi resultaat. Elk project is een nieuwe uitdaging, want geen enkele woning of bedrijfspand is hetzelfde. 
 
Welke dienst Aannemersbedrijf Gerald van Ark dus ook levert, het gaat naast hoogwaardige kwaliteit van het product om de tevredenheid van de klant. Dit kan alleen bereikt worden door met u in gesprek te gaan. Zodat het project in goed overleg kan worden uitgevoerd. 
 
Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar. 
Stukje geschiedenis 
 
Het is 1 april 2001. Aannemersbedrijf Gerald van Ark is een feit. De naam van het bedrijf is te danken aan de naam van de eigenaar Gerald van Ark. Wat begonnen is als kleine zelfstandige met een personenauto met gereedschap en een werkplaats aan huis, is nu uitgegroeid tot een gerenommeerd aannemersbedrijf met een bedrijfspand aan de Nobelstraat. 
 
Na enkele maanden in zijn personenauto te hebben rondgereden besloot Gerald over te gaan op een eigen bedrijfswagen, zodat het gereedschap en de benodigde materialen in een keer konden worden vervoerd. Ook werd, na verloop van tijd, de werkplaats aan huis te klein. Gerald ging op zoek naar een grotere werkplaats en vond een huis met twee garageboxen. De garageboxen werden omgebouwd tot praktische werkplek. Maar kleine opdrachten in renovatie en onderhoud werden steeds groter en ook nam de vraag naar nieuwbouw en aanbouw toe. Dat kon Gerald niet alleen en hij besloot daarom personeel aan te trekken. Het bedrijf bleef groeien. De omgebouwde garageboxen werden te klein en dus besloot Gerald in 2006 het huidige pand aan de Nobelstraat aan te trekken.

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Badkamers  
  • Dakkapellen  
  • Deuren  
  • Fundering  
  • Ramen  
  • Veranda  
  • Woningen