Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Timmerfabriek Reijerse in
Harderwijk
[Terug naar plaats Harderwijk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerfabriek Reijerse
Overveld 17c
3848 BT Harderwijk

tel: 06 - 53781149

Extra informatie

Welkom bij Timmerfabriek Reijerse   
 
Al jarenlang produceert timmerfabriek Reijerse hoogwaardige kwaliteitskozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, openslaande deuren en nog veel meer. Wij zijn een onderneming met zeer veel ervaring, ambacht en een modern machinepark. 
 
 
Wij hopen u met deze site een goed beeld te bieden van wat wij voor u kunnen betekenen en waar wij voor staan. Onder onze referenties en producten staan diverse foto's van producten die wij hebben afgeleverd. 
 
 
Indien u vragen heeft of een offerte aanvraag wilt doen schroom niet en neem contact met ons op! 
 
 
Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de aannemerij en hebben veel ervaring waardoor wij u kunnen assisteren met het maken van de juiste keuzes. Sinds ongeveer 15 jaar bezitten wij een timmerfabriek. In de jaren is er veel gebeurd. De techniek staat niet stil, wij leveren hoogwaarde producten en zijn up to date wat betreft nieuwe ontwikkelen in de branche. 
 
Welke materialen er in de toekomst ook ontwikkeld worden voor kozijnen, ramen en deuren, hout zal altijd een speciale plaats innemen. Hout geeft door zijn natuurlijke warmte steeds opnieuw een huiselijk gevoel. 
 
Timmerfabriek Reijerse is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige houten kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, draaikiep ramen en ronde voor de professionele bouwondernemer en voor particulieren. 
 
Dankzij een geavanceerd machinepark en een grote vakkundigheid kan Timmerfabriek Reijerse geheel op maat en volgens specificatie produceren. 
Zo ontstaat een product dat aan de hoogste technische eisen voldoet en waarvan de gebruikers nog tientallen jaren plezier beleven. 
 
In de jaren dat wij timmerwerken produceren hebben onze producten hun toepassing gevonden in vele projecten en hebben daarbij een grote bijdrage geleverd aan de uitstraling van elk op zichzelf staand object in zijn unieke uitvoering. 
 
Of het nu gaat om grote oplagen, of om de productie van kleinschalige, specialistische series of enkele stuks, Timmerfabriek Reijerse adviseert en denkt met u mee. 
 
U heeft dus de zekerheid van een toepassing op maat. 
 
Producten 
 
Hout als hoogwaardige grondstof 
 
Werken met hout heeft vele voordelen: hout is makkelijk te bewerken, waardoor wij in staat zijn een kwalitatief zeer hoog kozijn te ontwikkelen. Onze producten zijn wat betreft detaillering en maatvoering de norm in de branche. Daarnaast heeft een houten kozijn gunstige isolerende en akoestische eigenschappen. En wat ook zeer belangrijk is: als verantwoord wordt omgesprongen met bossen is hout een onuitputtelijke grondstof.