Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Kühne Bouwbedrijf in
Houten
[Terug naar plaats Houten]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kühne Bouwbedrijf
Hoofdveste 11b
3992 DH Houten

tel: 030-6389200

Extra informatie

Met ingang van heden is Kühne Bouwbedrijf verhuist naar de nieuwe locatie aan de Hoofdveste 11b te Houten. De verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand biedt ons nieuwe kansen en de mogelijkheid om ons bedrijf verder uit te breiden.   
Onze nieuwe adresgegevens zijn vanaf heden; 
Hoofdveste 11b, 
3992 DH te Houten. 
 
Tevens hebben wij nu een postbus in gebruik; 
Postbus 428 
3990 GE te Houten. 
 
Wat is Kühne Bouwbedrijf? 
 
Kühne Bouwbedrijf is een aannemersbedrijf met een jarenlange ervaring in de woningbouw, utiliteitsbouw, interieurbouw en het onderhoud aan panden. Bij Bouwbedrijf Kühne BV staat kwaliteit hoog in het vaandel, hierdoor hebben wij bij onze klanten een erg goede reputatie opgebouwd. Verder zijn wij in het bezit van VCA-certificering en is Bouwbedrijf Kühne BV een door Kenniscentrum Fundeon Erkend leerbedrijf. 
 
Kühne Bouwbedrijf is gevestigd in Houten (Utrecht) en heeft circa 45 gekwalificeerde medewerkers in dienst. Onze bouwprojecten verrichten wij voor zakelijke opdrachtgevers door het gehele land en voor onze particuliere opdrachtgevers voornamelijk in regio Midden-Nederland.

Specialiteit
  • Appartementen  
  • Badkamers  
  • Deuren  
  • Keukens  
  • Trappen  
  • Vloerverwarming  
  • Woningen