Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Van Tuyl BV Timmerfabriek in
Houten
[Terug naar plaats Houten]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Tuyl BV Timmerfabriek
Vleugelboot 31
3991CM Houten

tel: 030-6390828

Extra informatie

Van Tuyl BV Timmerfabriek heeft zich sinds 1987 ontwikkeld tot een zeer professionele en betrouwbare leverancier van al uw kozijnen, ramen, deuren, trappen en lijstwerk. De machines die Timmerfabriek van Tuyl B.V. gebruikt variëren van eenvoudige standaard machines tot complexe productiemachines. Zo hebben wij voor elke wens een machine staan en zijn wij zowel gespecialiseerd in speciaal werk, seriewerk, en ook in enkele stuks.   
Ons team bestaat uit een enthousiaste groep mensen die graag met u meedenkt voor een oplossing op maat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw bouwopdracht in te laten meten door een specialist. Daardoor bent u zeker van een passend eindproduct! Ook bezorgen wij gratis op locatie! 
 
Wij zijn voortdurend bezig met de vernieuwing van ons machinepark. Wij kunnen met trots mededelen dat wij een nieuwe machine hebben die uw wensen nog beter in vervulling brengt. Elk profiel is mogelijk. De nieuwe BMH Windowmaster is een echte alleskunner. Met deze nieuwe machine kunnen wij hoogwaardige kwaliteit en snelle levering garanderen! 
 
Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden of u wilt meteen een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail, of kom even langs onder het genot van een kop koffie! 
 
In 1987 startte Willem van Tuyl als eenmanszaak op de Van Lippe Bieterveldstraat in Utrecht. Vanwege te kleine behuizing is het bedrijf na 10 jaar verhuisd naar de Industrieweg 11E te Maartensdijk. Dat is van een eenmanszaak een B.V. geworden. Door de groei naar een moderne timmerfabriek met ongeveer acht medewerkers en een computergestuurd machinepark was de verhuizing in 2008 naar industrieterrein de Meerpaal te Houten noodzakelijk. 
 
Wij staan als bedrijf niet stil. Met ons net vernieuwde machinepark in Houten waarborgen wij onze kwaliteit en verlagen wij de kosten om de keuze voor u nog makkelijker te maken.

Specialiteit
  • Ramen&kozijnen 
  • Voordeurkozijnen 
  • Achterdeurkozijnen 
  • Getoogdengebogenkozijnen 
  • Deuren,binnendeurkozijnen 
  • Trappen,gevels 
  • Lijstwerk 
  • Renovatiewerk 
  • Schuifpuien,vasteramen 
  • Draairamen,draaikiepramen