Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bouwbedrijf van Driessche-de Koster BV in
Hulst
[Terug naar plaats Hulst]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf van Driessche-de Koster BV
Amerikaweg 5
4561PB Hulst

tel: 0114-370137

Extra informatie

Wij zijn al 25 jaar een traditioneel allround bouwbedrijf, waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit, vakmanschap, flexibiliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.   
Het bedrijf is gevestigd in Hulst en ons werkgebied richt zich voornamelijk op de Zeeuws Vlaamse markt. 
 
Wij zijn werkzaam in alle facetten van de bouw, zoals nieuw- en verbouw van woningen, utiliteitsbouw, restauratie, onderhoud en renovatie. Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven en industrie, winkels en kantoren, horeca, scholen, woningcorporaties, VVE’s, stichtingen, overheidsinstanties etc. 
 
Bouwbedrijf van Driessche-de Koster BV is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. Dit keurmerk betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Kortom, wij hebben alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig uit te voeren en te begeleiden. 
 
Op onze website vindt u informatie over ons bedrijf en onze diensten. Voor een persoonlijk advies staan wij u graag te woord.  
 
Het huidige bouwbedrijf is inzetbaar op het complete gebied van de bouw. Van nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden tot en met het (periodiek) onderhoud in opdracht van woningbouwverenigingen en particulieren. Bovendien beschikt het bedrijf over een grote en modern ingerichte werkplaats, waar in eigen beheer trappen en kozijnen gemaakt worden. 
 
Alle bouwgerelateerde werkzaamheden worden door de eigen medewerkers uitgevoerd, voor specialistische werkzaamheden als installatiewerk en elektra wordt een beroep gedaan op collegabedrijven. Daarvoor kan men putten uit een groot bestand van vaste onderaannemers, die de werkzaamheden onder regie en verantwoordelijkheid van Bouwbedrijf van Driessche - de Koster B.V. uitvoeren. 
 
Ons bedrijf onderscheid zich van vele andere bedrijven, met name omdat wij voor particulieren niet alleen nieuwbouw uitvoeren, maat tevens alle klein onderhoud. Dus ook voor een nieuwe voordeur, dakkapel, garagedeur of uitbreiding van uw huidige woning kunt u bij ons terecht. 
Mocht u na het zien van onze bedrijfspresentatie op de volgende pagina's uw interesse in ons bedrijf zijn gewekt, dan vernemen wij dat graag van u middels het antwoordformulier wat u naar ons kunt mailen, immers een offerte maken gebeurt door ons geheel vrijblijvend en zonder kosten. 
Wij maken werk van uw bouwplannen!