Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Garagedeuren Hörmann Petribi Zonweringen in
Hulst
[Terug naar plaats Hulst]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Garagedeuren Hörmann Petribi Zonweringen
Zoutestraat 36
4561XB Hulst

tel: 0114-310437

Extra informatie

De dealer voor exclusieve zonwering in Zeeuws-Vlaanderen!   
Sinds enkele jaren zijn we volledig overgestapt met onze Zonweringscollectie naar Floris,de Italiaanse Bat groep. 
 
Floris levert exclusieve Italiaanse schermen en terrasoverkappingen! 
 
Voordeel van afname Floris Bat-Groep is dat we ons nu kunnen onderscheiden van onze concurrent-collega's, met een uit gebreider en kwalitatief hoogstaand programma.Naast de standaard rolluiken, zonneschermen en uitvalschermen, presenteren wij met trots meerdere vaste terrasoverkappingen met in/uit schuifbaar doek. Daar de Italiaanse producten zeer degelijk ontworpen zijn, zijn deze ook leverbaar voor een grotere breedte en uitval en daarbij zijn deze tevens bestemd tegen ons Hollandse klimaat! 
 
Wij zijn dan ook erg trots om deze nieuwe product groepen in onze showroom op te mogen nemen en te kunnen presenteren! Wat u wensen of ideeën ook zijn, bij Petribi moet u zijn! Samen met u realiseren wij ze tot een mooi geheel! 
 
Zie onze product informatie, voor steeds per product extra informatie en beeldmateriaal! 
 
 
Petribi is in 2001 begonnen als zonweringsbedrijf, met name levering en plaatsing van rolluiken/merk Heroal.foto 
Zonneschermen zowel uitvalschermen als knikarmschermenscreens/standaard uitvoering of windvast. 
Daarbij zijn wij Hörmann garagedeuren-specialist voornamelijk bekend van de sectional garagedeuren, maar er zijn ook voordeuren en binnendeuren leverbaar. 
Door groei van ons bedrijf en vraag van onze kliënteel leveren en/of plaatsen wij nu ook kunstof kozijnen van het merk Deceuninck en leveren wij kunstof gevelbekleding zoals Keralit of hardschuim. 
 
 
Diverse verschillende horsystemen mogen ook niet ontbreken in ons assortiment,met name de Plissé-hordeur is een topper en kunnen wij tevens tegemoetkomen in binnenzonwering zoals rolgordijnen,vouwgordijnen etc. 
 
We hebben 2 vaste monteurs die ervoor zorgen dat de produkten vakkundig en netjes worden gemonteerd,waarbij duidelijk met U overlegd wordt hoe U alles zou willen. 
 
Kortom alle medewerkers van Petribi staan voor kwaliteit en service van moment van het maken van een offerte tot en met het opleveren van de produkten. 
 
We wensen U veel plezier in het bezoeken van onze site,hopenlijk mogen we U verwelkomen in onze pas opnieuw ingerichte en aangepaste showroom. 
 
Kozijnen van Deceuninck stralen kwaliteit en stijl uit. Uw woning krijgt een heel andere, en vooral stijlvolle uitstraling.  
 
De nieuwste serie heet Zendow , de verschillende types zijn Royal en Flex. Door strenge interne kwaliteitscontroles heeft dit merk al talrijke goedkeuringen ontvangen zoals het ISO 9001 certificaat. Het merk heeft ook tal van Nederlandse kwaliteitslabels zoals die van KOMO. 
 
Niet alleen zijn deze kozijnen technisch een hoogstandje,deze bieden tevens als een prima inbraakbeveiliging. Standaard zijn de profielen versterkt met gegalvaniseerd staal. Daardoor heeft dit type kozijn het SKG inbraakwerendheidsattest. 
 
Daarnaast biedt het samen met het glas een prima thermische isolatie. 
 
De keuze in diversen uitvoeringen van glas is talrijk.

Specialiteit
  • Rolluiken 
  • Zonwering 
  • Terrasoverkappingen 
  • Kozijnen 
  • Garagedeuren 
  • Horren