Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
B & S Bouw BV in
IJsselmuiden
[Terug naar plaats IJsselmuiden]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

B & S Bouw BV
Veldoven 4/D
8271RT IJsselmuiden

tel: 06-12343293

Extra informatie

B & S Bouw BV is een jong en dynamisch bedrijf dat door jarenlange ervaring in de bouwwereld zich heeft gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie werkzaamheden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep op B&S Bouw doen voor alle bovengenoemde werkzaamheden. Wij kunnen voor u een geheel vrijblijvende offerte uitwerken voor alle voorkomende werkzaamheden.   
Graag laten wij u kennismaken met een aantal projecten die wij hebben afgerond. Bekijk hiervoor de pagina "Projecten", hier ziet geselecteer aantal projecten waar u kunt zien waar B&S bouw voor staat. Benieuwd naar nog meer referenties of wilt u meer informatie wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons, wij zijn u graag van dienst! 
 
B & S Bouw BV is opgericht in Juni 2007 door Hans Bottenberg en Harrald Snoeijer. Samen hebben ze meer dan 16 jaar ervaring in de bouwwereld en kunnen hierdoor klanten goed van dienst zijn. 
 
Bovenstaande kunt u in alles terug zien, in de kwaliteit van het afgeleverde werk en het materiaalgebruik. Verder zijn er tijdens het bouwproces diverse aanpassingen mogelijk door onze flexibele instelling. 
 
B & S Bouw BV is niet alleen regionaal actief, maar ook buiten onze regio kunnen we klanten van dienst zijn. 
 
Sinds 1 december 2007 zijn wij gevestigd in een nieuw pand op industrieterrein de Zendijk te IJsselmuiden. Hierdoor kunnen wij klanten beter ontvangen en te woord staan.

Specialiteit
  • Keuken  
  • Bedrijfspanden  
  • Carport  
  • Dakgoten  
  • Deuren  
  • Garage  
  • Ramen 
  • Woningen