Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Depol IJsselmuiden in
IJsselmuiden
[Terug naar plaats IJsselmuiden]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Depol IJsselmuiden
Ondernemersstraat 2
8271RS IJsselmuiden

tel: 038-3318427

Extra informatie

Depol IJsselmuiden is al 25 jaar het adres voor kunstof kozijnen, deuren, luxe overkappingen en serres in onze regio. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u geen gladde verkopers treft, maar mensen met passie voor hun vak.   
Depol IJsselmuiden is een onderneming die in 1988 is opgericht in IJsselmuiden. Toen was de naam nog Dépol Kunstof. 
In die tijd begonnen de consumenten langzaam kennis te maken met kunstof kozijnen. Dépol produceerde zelf kozijnen voor eigen en externe klanten. Door de jaren heen zijn er verschillende productgroepen bijgekomen zoals dakkapellen, serres en zonwering. In begin jaren '90 was Dépol zelfs één van de eersten die de Prefab dakkapel introduceerde in onze regio. 
 
Tegenwoordig zijn de kunstof kozijnen niet meer te vergelijken met die uit onze beginjaren. Op dit moment zijn de kozijnen door gebruik te maken van houtnerf en HVL (Hout Verbinding) niet meer van echt te onderscheiden. Wij zullen altijd voorop blijven lopen met vernieuwingen, maar blijven ook waakzaam voor trends die geënt zijn op "up selling". 
 
Depol IJsselmuiden is een zelfstandig bedrijf die niet geliëerd is aan een keten. Wij zijn een klein familiebedrijf en daar zijn wij zeer trots op. Bij ons vindt u geen marketing afdeling of verkopers met een hoge "sales doelstelling", maar gewoon mensen met passie voor hun vak. Dépol heeft daarom ook verschillende merken in het assortiment, zodat u altijd wel een product vindt die het beste bij u past.  
Depol IJsselmuiden denkt met u mee, adviseert u, ook na de oplevering. Niet voor niets is onze missie: "kwaliteit tot in details".

Specialiteit

Kunststof Kozijnen   
Wat is belangrijk in uw woning? Dat u ‘s winters kunt genieten van knusse warmte. En ‘s zomers van verfrissende koelte. Dat uw interieur helemaal past bij uw smaak en stijl. Dat u zich ‘s avonds veilig voelt. Niet voor niets zijn alle kozijnen van Dépol voorzien van KOMO, SKG en Politie Keurmerk Veilig Wonen keurmerken. 
Doordat de kozijnen in Nederland vaak duidelijk zichtbaar zijn ten opzichte van andere landen, is het fijn dat u het design grotendeels zelf kan bepalen. Door verschillende merken te leveren kunt u zelf de stijl bepalen van het profiel. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden in kleuren, kozijnen met houtnerf, verschillende beglazing en de manier van afwerking. 
Doordat wij als familiebedrijf zelf alle processen in de hand hebben, kunnen wij u optimale kwaliteit en service bieden. Maar laat u zich vooral goed voorlichten over alle mogelijkheden voor u.  
 
 
Uw voordelen: 
 
  • Onderhoudsarm. Nooit meer schilderen. 
  • Zeer isolerend. U bespaard zo, in combinatie met HR++ beglazing, vele honderden euro's per jaar. 
  • Inbraakwerend. De kozijnen zijn uitgevoerd met veiligheidsbeslag 
  • Uw eigen stijl. Verschillende stijl en kleur combinaties mogelijk