Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Deco Home Van den Berg in
Leerdam
[Terug naar plaats Leerdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Deco Home Van den Berg
Tiendweg 41
4142EH Leerdam

tel: 0345-632266

Extra informatie

Van Kavel tot Kasteel.   
Het programma Van kavel tot kasteel heeft in onze winkel televieopnamen gemaakt. 
Alex Speelman, trendwatcher en ontwerper, gaf zijn advies aan Mevr. Lotte Vis uit Amsterdam. 
De opname duurde van 10:00 uur tot 15:00 uur. 
De sfeer was goed en het advies was verrassend en compleet! 
 
10 redenen 
 
1 Professioneel advies 
Het inrichten van uw woning is een investering, daarom is het belangrijk gebruik te maken van professioneel advies. 
 
2 Actueel en hoogwaardig assortiment 
 
Ons complete assortiment bestaat uit hoogwaardige merken van toonaangevende fabrikanten en wordt steeds aangevuld met nieuwe collecties en producten. 
 
3 U slaagt bij ons altijd 
 
Wij zijn een speciaalzaak en daarom durven we te zeggen: als u het bij ons niet vindt, dan vindt u het nergens. 
 
4 Specialistische vakkennis 
 
Veel Deco Home specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn daarom een enorme informatiebron op het gebied van technische kennis tot de vele mogelijkheden en toepassingen van alles in en om huis. 
 
5 Stalenmateriaal 
 
In de winkel is een grote hoeveelheid stalenmateriaal beschikbaar, de Deco Home specialist stelt dit graag ter beschikking om thuis in alle rust te bekijken. 
 
6 Kleuradvies 
 
Deco Home specialisten geven graag advies over alle aspecten van het inrichten van de woning. Zoals een kleuradvies voor de kozijnen en wanden. Of op maat gemaakte gordijnen en zelfs de stoffering van de gehele woning. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door de Deco Home ondernemer. 
 
7 Inspirerende oplossingen 
 
Voor verrassende en inspirerende oplossingen en toepassingen gaat u naar een Deco Home specialist. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door de Deco Home ondernemer. 
 
8 Uitgebreid adviesgesprek 
 
Neem ter voorbereiding van een adviesgesprek foto"s van je meubels, knipsels uit boeken/tijdschriften en een plattegrond van de ruimte mee. Zo weet de Deco Home ondernemer welk resultaat u nastreeft en wat uw interieurstijl is. 
 
9 Alles voor je huis 
 
Naast verf en behang verkopen veel Deco Home specialisten ook tapijt, vloeren, raamdecoratie en horren. Dit zorgt voor een compleet en uitgebalanceerd eindresultaat. 
 
10 Meten en monteren 
 
Door onze Deco Home specialisten te raadplegen, voorkomt u dure fouten. Zoals het correct opmeten en monteren van raamdecoraties

Specialiteit
  • Verf 
  • Behang 
  • Raamdecoraties 
  • Gordijnen 
  • Shutters 
  • Vloeren 
  • Roedes 
  • Horren 
  • Sierlijsten 
  • Raamfolies