Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
vd Leeden Winkel in
Leerdam
[Terug naar plaats Leerdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

vd Leeden Winkel
Techniekweg 3
4143HW Leerdam

tel: 0345-614365

Extra informatie

Bij Hout en Plaatmateriaal Van der Leeden kunt u o.a. terecht voor:   
-Plaatmateriaal 
-Vurenhout 
-Div. produkten, o.a. isolatie, vensterbanken, golfplaten,  
dakbedekking, speeltoestellen, Polycarbonaatplaten, 
gevelbekleding 
-Deuren 
-Timmerpanelen (groothandel) 
-Tuinhout 
-Blokhutten/tuinhuizen  
-Kozijnen 
-Oude kaasplanken 
-Tuinmeubels 
 
 
Hout en Plaatmateriaal Van der Leeden is een breed georiënteerd bedrijf met veel ervaring. Wij hebben ons gespecialiseerd in hout- en plaatmaterialen en hebben daarmee in Leerdam/Ermelo en wijde omgeving naam gemaakt. Een nog steeds groeiende onderneming die inspeelt op veranderingen in de markt. 
 
Wij kunnen vrijwel het gehele assortiment uit voorraad leveren en/of bewerken in onze zagerij en tevens kunnen wij snel bezorgen door middel van onze eigen transportmiddelen. Tevens hebben wij de unieke service om aanhangwagens beschikbaar te stellen voor het vervoer van de gekochte goederen. 
 
Onze afnemers zijn vooral te vinden bij professionele bouwbedrijven en andere ondernemingen. Maar ook scholen en particulieren behoren tot onze uitgebreide klantenkring. Bel of kom kijken naar onze veelzijdige mogelijkheden op het gebied van uw bouwwensen. 
 
In Leerdam hebben wij jaren geleden tevens een groothandel gestart voor de verkoop van massief houten timmerpanelen. In de meubelmakers wereld is Van der Leeden een begrip geworden. Voor informatie over deze groothandelsactiviteit verwijzen wij u naar onze producten link. 
 
In Ermelo is onze specialiteit tuinhout, het bijzonder uitgebreide assortiment voorziet in al uw wensen en de grote voorraden staan garant voor het direct uitleveren. De vestiging Leerdam maakt tevens gebruik van deze grote voorraad. 
 
Van der Leeden heeft altijd speciale aanbiedingen.

Specialiteit
  • houthandel 
  • plaatmateriaal 
  • vurenhout,timmerpanelen 
  • deuren,kozijnen 
  • tuinhout,tuinmeubels 
  • blokhutten,tuinhuizen 
  • oudekaasplanken 
  • dakbedekking,gevelbekleding 
  • speeltoestellen,ijzerwaren 
  • isolatie,golfplaten