Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Habouw in
Leiden
[Terug naar plaats Leiden]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Habouw
Haagweg 222
2324NB Leiden

tel: 06-22438243

Extra informatie

Het toonaangevende timmerbedrijf uit Leiden   
Alles wat met timmeren te maken heeft, kunt u met een gerust hart laten uitvoeren door Habouw. Duurzaam maatwerk door professionals. Voor iedere klus hebben wij de vakkundige en passende oplossing. 
 
Habouw is een professioneel timmerbedrijf uit Leiden dat werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben in het verleden diverse opdrachten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers weten te realiseren. U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. De buitenkant en de binnenkant pakken wij op doeltreffende en effectieve wijze aan. Als u kiest voor het best mogelijke resultaat en gedegen timmerwerkzaamheden, dan is ons timmerbedrijf uit Leiden uw voornaamste partner. Bij deze werkzaamheden staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Want wij geven bij iedere opdracht onze exclusieve kwaliteitsgarantie. Met onze jarenlange ervaring weten wij elke klus naar volle tevredenheid te klaren. 
 
 
Onze diensten 
 
 
Voor diverse aanbouw-, verbouw- en renovatiewerkzaamheden voor uw interieur en exterieur en kwaliteitshout- en plaatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Onze mensen weten door het volgen van opfriscursussen en bijscholingstrajecten steevast het beste resultaat te behalen. Het goede resultaat wordt versterkt doordat ons timmerbedrijf uit Leiden uitsluitend de beste materialen en gereedschappen gebruikt. 
 
Volgens onze filosofie kun je pas maatwerk afleveren als je de gereedschappen en werkmaterialen hebt die voor kwaliteit zorgen. Dit heeft immers een positieve invloed op het werk dat gedaan moet worden. 
 
 
Over ons 
 
 
U hebt bij ons altijd een duidelijk aanspreekpunt, waardoor u te allen tijde weet met wie u te maken hebt. Deze persoon is volledig op de hoogte van de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren en kan dus snel inspelen op uw vragen of wensen. Ons personeel voorziet u daarbij met alle plezier van gedegen advies met betrekking tot de mogelijkheden van onze werkzaamheden en het resultaat ervan. Ons timmerbedrijf uit Leiden voorziet u bovendien in alle gevallen van heldere en vaste prijsafspraken. 
 
Dit zorgt voor een duidelijke samenwerking en voorkomt vervelende verrassingen of onduidelijkheden achteraf. Eerlijk, overzichtelijk en professioneel.