Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Profax Kleinbouw in
Leiden
[Terug naar plaats Leiden]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Profax Kleinbouw
Hermelijnvlinder 3
2317KC Leiden

tel: 071-5213497

Extra informatie

Wie zijn wij? Een klein bedrijf bestaande uit vader en zoon die door vele jaren ervaring vele werkzaamheden zelf doen. Dit heeft het voordeel dat er een constante kwaliteit geleverd wordt en minimale wachttijden zijn. De bouw zonder onderbrekingen door kan gaan. Daardoor zijn we sterk in wat kleinere projecten zoals aanbouwen. badkamers. renovatie e.d. Bij grotere projecten werken we indien nodig samen met een of meer van onze vaste collega"s. U krijgt beschikking over een zeer compacte ploeg hardwerkende mensen die niet eerder weggaan dan als u tevreden bent. De persoon waar u het werk mee bespreekt bouwt het ook. Hoe werken wij? Heeft u een idee in een pril of vergevorderd stadium? Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek dit is altijd gratis en vrijblijvend. Als u na het orientatiegesprek een prijsopgave van ons wilt, krijgt een duidelijke offerte waar de werkzaamheden apart op staan vermeld. Wij houden van duidelijkheid. Dit betekent tijdens de werkzaamheden iedere dag even een praatje met de klant te maken over de gedane werkzaamheden en wat er die dag of komende dagen gaat gebeuren. Zo blijft iedereen op de hoogte en blij. U hoeft nooit iets vooruit te betalen. Wat maken wij? Praktisch alle voorkomende werkzaamheden zoals: Aanbouwen, Opbouwen, Badkamers, Dakkapellen, Kozijnen in hout, kunstof en aluminium. Opknappen & renoveren van woningen binnen en buitenzijde. En natuurlijk gewoon de kleine klusjes.