Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Neiva Bouw in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Neiva Bouw
Koopvaardijweg 5b
6541 BR Nijmegen

tel: 024-3889348

Extra informatie

Voor verbouwen, nieuwbouw of een enkele kleine klus in huis bent u bij NEIVA BOUW op het juiste adres.   
Neiva Bouw heeft zich volledig gespecialiseerd in het bouwen voor particulieren. Als huisaannemer bouwen en verbouwen wij volgens uw plan. Of volgens een, in samenspraak met u, door ons opgesteld bouwplan. Op deze manier maken wij, met een minimum aan overlast voor u, van uw huis een thuis dat naadloos aansluit bij uw wensen en verwachtingen. 
 
Een bijkeuken waar u voortaan comfortabel de was kunt doen. Een ruime eetkamer in de nieuw aangebouwde serre. Uw zolder omgetoverd tot een eigen verblijf voor uw tienerzoon. Verbouwen doen we omdat we willen wonen. Wonen in een huis waar je je thuis voelt. Van alle gemakken voorzien. 
 
Woonwensen veranderen. Kinderen komen. Kinderen gaan. U raakt wellicht wat moeilijk ter been of u gaat voortaan vanuit huis werken. De redenen zijn legio. Één ding blijft: Het is tijd om uw woning aan te passen aan de woonwensen van dit moment. 
 
Neiva Bouw is één van de weinige bouwbedrijven in Nijmegen die zich gespecialiseerd heeft in het bouwen voor particulieren. Dat betekent verbouwen in een bewoonde situatie. Verbouwen terwijl er kinderen spelen, er gewerkt moet worden, noem het maar op. 
 
Wonen is welhaast onmogelijk als er een ingrijpende verbouwing op stapel staat. Zo niet met Neiva Bouw. Wij begrijpen wat er komt kijken bij verbouwen. Houden rekening met het feit dat er gewoon doorgeleefd moet kunnen worden. Maar dat niet alleen. Wij denken actief mee om de overlast voor u zo laag mogelijk te houden. De rommel tot een absoluut minimum te beperken. Wij werken met vakmensen die niet alleen hun vak verstaan, maar daarnaast door ons consequent scherp worden gehouden om de leefomgeving van u, onze klant, in het oog te houden. Dat betekent dus ook: geen rondslingerende etensresten of peuken. Er wordt gewoonweg niet gerookt in uw huis. Zo simpel kan het zijn. 
 
Een eigen huis is afgestemd op uw specifieke wooneisen. In uw hoofd heeft u waarschijnlijk al helemaal helder hoe u uw huis zou willen hebben. Een grote woonkeuken, een badkamer met een tweepersoons ligbad, een inspirerende werkkamer met veel licht. Een aanbouw, opbouw of uitbouw. U bedenkt het, wij maken het. Energiezuinig en duurzaam. Wij reiken u de mogelijkheden aan. Denken mee als u het allemaal nog niet zo duidelijk voor ogen heeft. Neiva helpt in ieder stadium van de bouw.