Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
vd Water Aannemersbedrijf BV in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

vd Water Aannemersbedrijf BV
de Vlotkampweg 20
6545AG Nijmegen

tel: 024-3712750

Extra informatie

Van De Water Aannemersbedrijf is een zelfstandig aannemersbedrijf gevestigd in Nijmegen. Op het gebied van utiliteits- en industriebouw, woningbouw, onderhoud en service zijn wij u graag van dienst.  Maar ook voor renovatie of verbouw, bijv een dakkapel, aanbouw of carport bent u bij ons aan het juiste adres. 
Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom ISO 9001 en VCA gecertificeerd en zijn lid van Bouwgarant.  
 
Van De Water is een veelzijdig en modern bouwbedrijf. Iedere opdracht, van groot tot klein, is bij Van De Water in goede handen. Het bedrijf beschikt bovendien over een eigen flexibele en professionele machinale timmerwerkplaats en materieeldienst. De brede expertise van het bedrijf komt van pas in alle fases van het project: van planontwikkeling tot afwerking.