Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bergebouw BV in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bergebouw BV
Satijnbloem 63
3068JP Rotterdam

tel: 010-2098530

Extra informatie

Bergebouw BV. – Voor al uw onderhouds- en (ver)bouwwerkzaamheden. Veel gerenommeerde bedrijven hebben inmiddels de weg gevonden naar Bergebouw BV. Of het nu een renovatieproject of een verbouwing van een kantorencomplex betreft, alle disciplines beheersen wij tot in de perfectie.   
Het totale pakket voor al uw onderhouds- en 
(ver)bouwwerkzaamheden. 
 
Kwaliteit. 
 
Elk proces wordt in de werking bedreigd door risico’s. Als deze risico’s niet optimaal worden beheerst, komen de doelstellingen van het proces in gevaar. Bij elk project wordt vooraf goed bekeken welke risico’s dit met zich meebrengt. Onze vakmensen zullen u duidelijk adviseren om de (ver)bouwwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Op deze manier zult u niet alleen kosten besparen, maar ook de kwaliteit waarborgen. 
 
Onderhoudswerkzaamheden vormen een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Herstel gevelschade, vervangen van kozijnen, balkonhekken, ramen en deuren zijn slecht enkele voorbeelden hiervan. 
 
Maar ook binnenshuis zoals vergoten van een woonkamer, vernieuwen van een badkamer of keuken behoren tot één van de vele mogelijkheden. 
 
Vooraf wordt duidelijk bekeken wat de kosten zijn zodat u niet voor verassingen komt te staan. En uiteraard bieden wij u de meest voordelige prijs.  
 
 
Voor het onderhoud aan woningen en bedrijfspanden is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Bewoners en medewerkers van een bedrijf mogen zo min mogelijk last ondervinden van de werkzaamheden. In goed overleg wordt vooraf dan ook goed bekeken om de overlast zoveel mogelijk te beperken. 
 
Het opnieuw inrichten van kantoorruimten, het vergroten van een venster of het dichtmetselen van een deur om een bepaalde ruimte zo efficient mogelijk te gebruiken. Onze vakmensen zullen vakkundig met u meedenken om dit te realiseren. 
 
Gewapend met de beste materialen en met oog voor detail zullen onze mensen u adviseren voor een succesvol resultaat. 
 
Extra lichtinval kan meehelpen aan een gezellige en aangename sfeer. Daarnaast is het gebruik van warme materialen heel belangrijk om deze sfeer te creëeren. 
 
Tot in de puntjes werken wij elk project netjes af volledig naar de wensen van onze klanten.

Specialiteit
  • Onderhoud 
  • Verbouwingen 
  • Renovatie 
  • Afwerkingen 
  • Schoonmaakwerkzaamheden 
  • Herstelgevelschade 
  • Vervangenvankozijnen 
  • Balkonhekken,ramenendeuren 
  • Vernieuwenvanbadkamer 
  • Vergotenvanwoonkamer