Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Doe Het Zelf Kozijnen in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Doe Het Zelf Kozijnen
Bergse Rechter Rottekade 100
3051AC Rotterdam

tel: 010-2266812

Extra informatie

De beste kozijnen voor de laagste prijs? Dan moet u bij de Online Doehetzelfkozijnen zijn.   
FABRIKANT SINDS 1969 - VERGELIJKEN DOET RIJKEN 
 
Gegarandeerd de goedkoopste kozijnen rechtstreeks vanuit Duitsland geleverd,uit een van de toonaangevende fabrieken uit Duitsland en een uitstekende service! 
 
U krijgt de laagste prijsgarantie op het hele assortiment kozijnen. Met garantie en zekerheid! Ergens anders toch een betere aanbieding gekregen? Laat ons dan uw offerte vergelijken en daag ons uit....! Profiteer nu van de laagste totaalprijzen! Naast de laagste prijs, biedt Doehetzelfkozijnen ook de beste service. 
 
Zelf plaatsen of uitbesteden aan een handige doe het zelver of zzp-er! Indien gewenst verzorgt Doehetzelfkozijnen.nl, in samenwerking met vakbekwame monteurs, het complete concept waarbij wij in de meeste gevallen de laagste prijzen kunnen aanbieden. Bij het monteren van uw kozijnen vragen wij geen aanbetaling. Daarnaast worden uw kozijnen deskundig en onder volledige garantie gemonteerd. 
 
Kunstof kozijnen zijn standaard voorzien van HR++ glas inclusief hang- en sluitwerk en aanslag rubbers. In elke gewenste maat tegen doe het zelf prijzen waarbij u direct op deze site de prijs in 3 simpele stappen te zien krijgt. Daarnaast kunnen wij, indien er meerdere kozijnen worden afgenomen, een korting geven die behoorlijk kan oplopen. 
 
Vraag GRATIS een offerte aan in 3 simpele stappen en informeer wat de meerprijs is van het monteren van kozijnen. 
 
Doehetzelfkozijnen.nl is dé leverancier voor kunstof kozijnen. Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren. 
 
Wij werken al jaren samen met Drinkuth AG. De Kozijnen inclusief het glas,worden vanuit de fabriek rechtstreeks gratis door geheel nederland aan zowel bedrijven als particulieren afgeleverd. 
 
Met meer dan 40 jaar ervaring in de constructie van raam- en deur-systemen. Drinkuth AG één van de toonaangevende fabrikanten van Duitsland.De passie voor kwaliteit vormt de basis van het succes van Drinkuth AG. Al meer dan 30 jaar is deze firma drager van het Duitse RAL-keurmerk (EN 14351-1 CE).Dit houdt in dat de producten voldoen aan alle strenge kwaliteits- en veiligheids-normen) Uiteraard heeft Drinkuth haar bestaande lijn kunstof kozijnen aangepast aan de Nederlandse markt, inclusief alle bouw-, kwaliteits- en veiligheids-eisen! 
 
Kunstof kozijnen dienen aan veel keurmerken te voldoen, willen wij als professionele partner aan u kunnen leveren. Onderwerpen als inbraakwerendheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid staan hoog op de agenda. Tevens dienen de bedrijfsprocessen die vooraf gaan aan het eindproduct te voldoen aan strenge eisen en worden dan ook streng getoetst.