Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Gebr. Swillens Aannemer - Bouwbedrijf in
Venlo
[Terug naar plaats Venlo]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Gebr. Swillens Aannemer - Bouwbedrijf
Baarlosestraat 11
5923 AM Venlo

tel: (0)6 13060219

Extra informatie

Gebr. Swillens Aannemer - Bouwbedrijf, het Aannemersbedrijf in Venlo   
Gebr. Swillens Aannemer - Bouwbedrijf werd al in de jaren dertig van de vorige eeuw opgericht door de grootvader van de huidige eigenaren van het aannemersbedrijf. Ervaring is dus een van de kenmerken van ons bouwbedrijf. Vanuit die ervaring verzorgen we als aannemer in Venlo-Blerick de meest uiteenlopende projecten. 
 
De aannemer in Venlo voor particulieren 
 
Voor de particuliere markt verzorgen we naast kleine verbouwingen, nieuwbouw, renovatie en restauratie van complete woningen. 
 
Door de opzet van onze organisatie kunnen we snel en via korte lijnen communiceren met alle betrokken partijen. Vooral bij de kleine verbouwingen blijkt dat steeds weer het belang van het flexibel op bepaalde ontwikkelingen reageren. 
 
In de veranderende bouw markt is dit dan ook een steeds belangrijker deel van onze activiteiten. 
De aannemer in Venlo voor zakelijke projecten 
 
Juist op de zakelijke markt blijkt dat onze betrokkenheid bij het te maken eindprodukt van groot belang is. Om diverse redenen is de aanpak van een probleem vaak niet voldoende overwogen. Omdat wij ons verdiepen in de processen van opdrachtgever, kunnen we vaak een beter of goedkoper alternatief bieden. 
 
Voor de zakelijke markt verzorgen we onderhoud en verbouw. De zakelijke nieuwbouw nemen we tot ongeveer 500 m² aan. 
 
Nieuwbouw particulier en zakelijk 
 
Hoewel we in dit segment veel minder betrokken worden bij het wat en hoe van de bouw kunnen we natuurlijk ook hier op basis van uw bestek en tekeningen en prima prijs-kwaliteit verhouding bieden. 
 
Gezien de flexibiliteit en kleinschaligheid die we nastreven beperken we ons tot de bouw van losse woningen en bedrijfpanden tot ca 500 m². 
Ambachtelijk timmerwerk 
 
Gebr. Swillens Aannemer - Bouwbedrijf beschikt over een ambachtelijke timmerwerkplaats, die samen met de opslag gevestigd is in Panningen. 
 
Hier worden houtprodukten op maat gemaakt; van losse (prefab) delen tot complete interieurs voor winkels, horeca of kantoren. 
Onderhoud en renovatie van monumenten 
 
Met de binnen onze familie aanwezige kennis van de totale bouw, kunnen we met respect voor het verleden vaak een innovatieve oplossing vinden voor de specifieke problemen bij restauratiewerken. 
 
De ervaring die we bij dit soort werken op doen heeft bovendien vaak een raakvlak met de moderne bouw. 
 
Bouwen met plezier 
 
Naast het ´normale´ werk vanuit een kant en klare tekening en bestek komt ons motto ´Bouwe met Plezeer´ (Bouwen met plezier) het meest tot zijn recht bij de projecten waar we samen met opdrachtgever en eventuele architect vanuit een eerste idee naar een compleet eind resultaat werken. 
 
De deskundige aannemer in Venlo 
 
De brede kennis van de bouw waarover we als deskundige aannemer in Venlo-Blerick beschikken is dan de basis voor een duidelijk advies. De uitvoering van het werk zal vervolgens plaats vinden door een per klus samengesteld team van specialisten. 
 
De aannemer in Venlo die werkt met bouwgarant 
 
Alle werken worden uitgevoerd onder de door Bouwgarant in overleg met ´Vereniging Eigen Huis´ samengestelde algemene voorwaarden, danwel de in uw bestek van toepassing verklaarde voorwaarden. 
 
De aannemer voor de hele regio 
 
Als aannemer zijn wij niet alleen in de regio Venlo maar in heel noord- en midden Limburg actief!