Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Peter van Duijnhoven BV Timmerfabriek in
Venray
[Terug naar plaats Venray]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Peter van Duijnhoven BV Timmerfabriek
Macroweg 2
5804CL Venray

tel: 0478-514019

Extra informatie

Van enthousiaste zelfstandige naar professionele topleverancier   
In 1981 begon Peter van Duijnhoven zijn timmerfabriek in Vredepeel. Het was een klein timmerbedrijf dat zich met name bezighield met werk in de agrarische sector. Drie jaar later specialiseerde Van Duijnhoven zich in houten kozijnen, ramen en deuren. Hij richtte zich vooral op het meer specialistisch werk, zoals draaivalramen en hefschuifpuien. 
 
Eind jaren 80 ontvangt de timmerfabriek zijn KOMO SKH-certificaat. Dit certificaat is zeer belangrijk voor elk bedrijf dat met houtbewerking heeft te maken. In dezelfde periode is de vraag zo hoog dat Van Duijnhoven zijn bedrijfspand in Vredepeel moet uitbreiden. 
 
In oktober 1994 krijgt de timmerfabriek een flinke tegenslag te verwerken. Een vernietigende brand zorgt ervoor dat het hele bedrijf in rook opgaat. Toch zitten Peter van Duijnhoven en zijn medewerkers niet bij de pakken neer, en dankzij hulp van collega-timmerfabrieken wordt de productie weer opgepakt. 
 
In 1995 trekt de timmerfabriek in het nieuwe, grotere pand aan de Macroweg in Venray. Het betekent een frisse nieuwe start en niet ten onrechte: de productie verdubbelt. Drie jaar later doet Peters zoon Renzo zijn intrede in het bedrijf. Renzo heeft zijn studie afgerond en komt te werken bij de timmerfabriek. Met zijn (studie)kennis zorgt hij voor professionalisering en herstructurering van het bedrijf van zijn vader. 
 
In 2001 wordt het bedrijfspand in Vredepeel weer in gebruik genomen. Het herbergt een complete deurenfabriek, die apart is gecertificeerd. Onder de naam Van Duijnhoven Deuren wordt daar een groot assortiment in luxe binnen- en buitendeuren gemaakt. 
 
Tegenwoordig werken er ruim 35 medewerkers bij Timmerfabriek Peter van Duijnhoven onder leiding van de nieuwe directeur Renzo van Duijnhoven. Gegroeid tot een professioneel bedrijf met projecten door heel Nederland, staat het toch nog steeds dicht bij de klant. Het mot: niet te klein voor het grote, maar zeker niet te groot voor het kleine.

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Ramen 
  • Deuren 
  • Schuifpuien 
  • Schuifwanden